Eskişehirspor kulübünden taraftara önemli çağrı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor kulübünden taraftara önemli çağrı!
A
a

Eskişehirspor'da futbolcu lisanslarının çıkması ve Gençlerbirliği galibiyeti camiaya adeta diriliş havası kattı. Es Es yönetimi de taraftara loca çağrısında bulundu.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor'da transfer yasağının kalkmasının ardından futbolcu lisanslarının çıkması ve Gençlerbirliği galibiyeti kırmızı siyahlı kulüp için adeta yeniden doğuş oldu. Takıma olan inançları artan taraftarlar da Gençlerbirliği maçında stada akın etti ve adeta şov yaptı.

Eskişehirspor yönetimi camiada oluşan bu birlik havasını artırmak ve kulübe maddi katkı sağlamak için resmi sitesinden bir duyuru yaptı. Eskişehirspor’a gelir elde etmek amacıyla loca satışı gerçekleştirilecek. Doğu tribününde yer alan 12 kişiden oluşan localar kişi başı 100 TL'den satışa sunuldu. Loca satışları her maç için ayrı ayrı Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’nde satışa sunulacaktır. Taraftarın localara ilgi göstermesi bekleniyor. 

Loca satışları ile ilgili duyuruda taraftara seslenen Eskişehirspor yönetiminin resmi siteden yaptığı açıklama şöyle;

Doğu tribününde 12 kişiden oluşan Localarımız kişi başı 100 TL'den satışa sunulmuştur. Loca satışlarımız her maç için ayrı ayrı Vali Hanefi Demirkol Tesislerimizde satışa sunulacaktır.




 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi