Eskişehirspor küllerinden doğuyor!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor küllerinden doğuyor!
A
a

Sezonun ikinci yarısına ‘Biz bize’ sloganıyla yola çıkan Eskişehirspor’da Bizim Çocuklar gösterdikleri mücadeleyle adeta tarih yazıyor. Kendilerine olan güveni boşa çıkarmayan Siyah Kırmızılı futbolcular adım adım ateş hattından kurtulma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberleri...

4 maçta 3 galibiyet

Sezona -9 puanla başlayan bu yetmemiş gibi devre arasında ise 8 futbolcusunu kaybeden Eskişehirspor’a herkes küme düşer gözüyle bakıyordu. Ancak Bizim Çocuklar geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezon da sahneye çıktı. Sezonun ikinci yarısının başlamasının üstünden 4 hafta geçerken, Siyah Kırmızılı ekip bu maçlardan tam 10 puan çıkardı. Bizim Çocuklar, 4 maçta 3 galibiyet 1 beraberlik aldı.

Yükselişe geçtik

Eskişehirspor, sezonun ikinci yarısına Keçiörengücü galibiyetiyle başlarken, Adanaspor ile berabere kaldı. Kırmızı Şimşekler geçtiğimiz hafta ise deplasmanda ezeli rakibi Bursaspor’u 1-0’lık skorla mağlup etti. Eskişehirspor son olarak 21’inci hafta maçında Altınordu’yu evinde ağırladı. Rakibini 3-0’lık net bir skorla mağlup etmeyi başaran Eskişehirspor, bu sezon maç fazlasıyla ilk kez bir basamak yükselerek 17’nci sırada yer aldı.

Bu iş olacak

Eskişehirspor’da Başkan Mustafa Akgören, 3-0’lık Altınordu galibiyetinin ardından soyunma odasına gidip takımı kutladı. “Sahada verdiğiniz mücadele her türlü takdire şayan” diyen Akgören, “Verdiğiniz mücadelenin maddi karşılığı yok. 1 puanla almış olduğumuz takım 16 puana geldi. Çok daha farklı yerlere gidiyoruz. Çok daha farklı şeyler konuşacağız Allah’ın izniyle. Yönetim kurulu olarak üzerimize düşeni yapmaya çalışıyoruz. Daha da fazlasını yapacağız. İnegöl’de ne dediysem aynısını diyorum. Sizleri maddi olarak daha da rahatlatmak benim ve yönetim kurulunun boynunun borcu. Bu şehir size ve bize sahip çıktığı müddetçe bu iş olacak Allah’ın izniyle” şeklinde konuştu.

Küllerinden doğuyor

Devre arasında takımdan ayrılmayan ve ligdeki yaşam mücadelesinde ‘ben de varım’ diyen Kıvanç Karakaş gösterdiği performansla göz dolduruyor. Son olarak Altınordu ile oynanan karşılaşmada müthiş bir performans sergileyen Kıvanç, yaşına rağmen ligdeki birçok oyuncuya taş çıkartıyor. 68 dakika sahada kalan başarılı futbolcu daha sonra yerini Tolga Yakut’a bıraktı. Kıvanç’ın müthiş performansı özellikle sosyal medyada övgüyle konuşuldu.

Geçit vermek yok

Eskişehirspor savunması son 4 haftadır müthiş bir performans sergiliyor. Devre arasında ayrılan oyuncuların ardından savunma hattını Mevlüt Çelik ve Furkan Balaban ile dolduran Teknik Direktör Mustafa Özer, futbolcularına her fırsatta güvendiğini belirtmişti. Mevlüt ve Furkan, hocalarının kendilerine olan güvenini boşa çıkarmadı. İki genç oyuncu son 4 haftada rakiplere geçit vermedi ve savunmada duvar ördü.

Galibiyette başrol oynadı

Eskişehirspor’un başarılı futbolcusu Mete Kaan Demir, Altınordu galibiyetinde başrol oynadı. Mücadelede 90 dakika forma giyen Mete Kaan, dakika 10’da takipçiliğini konuşturdu ve takımının ilk golünü attı. 56’ncı dakikada bir kez daha sahneye çıkan Mete, jeneriklik bir gol atarak skoru 2-0’a getirdi. Son haftalarda yükselen performansını son Altınordu maçında 2 golle süsleyen Mete Kaan büyük alkış topladı.
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Ali şah 11 Şubat 2020 08:59

Sayın başkan es es ten alacaklı olanlara süper lige çıkınca ödeme sözü ver bu takım şehir taraftar olarak süper lige çıkmaya en yakın takımdır yeterki rahat bıraksınlar.bu takım düşerse zaten alacaklarını alamazlar bunu bilmiyorlarmı.ısrarla puan sildirmek küme düşürmekle tehdit bi işe yaramaz bu takımı yaşatsınlarki paralarını tahsil edebilsinler

0 0 Cevap Yaz
bilek26 10 Şubat 2020 21:11

Mete 2,-0 a kadar iyi oynadı sonra bencilliğinden bir çok topu ezdi çok sayıda top kaybetti hiç kimseye pas vermiyor gereksiz yere 3 kişinin arasına dalıyor. Artık uyarın yeter her maç böyle gitmez o top kayıplarına çok ah çekeriz.

0 0 Cevap Yaz
Es es 10 Şubat 2020 11:53

Tüm futbolcuları kutlarım.Ayrıca Mete kardeşimi teprik ederim . Başarılar

0 9 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi