Eskişehirspor kritik maça hazırlanıyor

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor kritik maça hazırlanıyor
A
a

Spor Toto 1. Lig’in 20’nci haftasında yarın Gençlerbirliği ile karşı karşıya gelecek olan Eskişehirspor bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Yeni transferlerin yanı sıra lisansı çıkan oyuncuların da katıldığı antrenman bir hayli keyifli geçti

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor önüne umutlu bakıyor
Transfer yasağının ortadan kaldırılmasıyla artık önüne daha umutlu bakan Eskişehirspor yarın çok önemli bir maça çıkacak. Kırmızı Şimşekler sahasında şampiyonluk mücadelesi veren Gençlerbirliği’ni konuk edecek. Sezon başında kadrosuna kattığı ve transfer yasağının ortadan kaldırılmasının ardından transfer ettiği oyuncularıyla yarın sahneye çıkacak olan Şimşekler zorlu maçtan galibiyet hedefliyor. 

Taktik çalıştılar
Es Es Gençlerbirliği maçın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü. Tesislerinde gerçekleştirdiği antrenman yaklaşık 90 dakika sürdü. Antrenman ısınma hareketleri ile başladı. Core, kuvvet çalışmasının ardından 5’e 2 top kapma, pas çalışması ile devam eden antrenman, tam saha taktik maç ile son buldu. Eskişehirspor bugün yapacağı antrenmanın ardından Gençlerbirliği maçının kampına girecek.

Erkan Sözeri: Eskişehirspor deplasmanı çok zorlu olacak

Yarın Eskişehirspor’un rakibi olacak olan Gençlerbirliği’nde Teknik Direktör Erkan Sözeri açıklamalarda bulundu. Kendilerini zor bir maçın beklediğini söyleyen Sözeri, “Eskişehirspor bizim kardeş takımımız. Bize bu sezon 3 maçta sahalarını açtılar. Bizim maçta tribünlerin tıklım tıklım dolu olacağının farkındayız. Çok zor ve zevkli bir maç olacak” dedi. Sözeri ayrıca Alanyaspor’dan Barış Başdaş’ı 6 aylığına kiralık olarak transfer ettiklerini açıkladı.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi