Eskişehirspor kongreye gitme kararı aldı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor kongreye gitme kararı aldı
A
a

Eskişehirspor dün akşam alınan -3 puan cezası ile büyük bir yara daha alırken Osman Taş yönetimi de sonunda kongre kararı aldı. 

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor son dakika gelişmesi ile kongre kararı aldı. Eskişehirspor’da son alınan -3 puan silme cezasının ardından yönetim bir kez daha kongre kararı aldı. Siyah Kırmızılı kulüp 6 Ekim’de kongreye gidecek. Eğer bu kongrede çoğunluk sağlanmazsa kongre 13 Ekim’de yapılacak. 

Eskişehirspor yönetimi 3 puan silme cezası alınmasından sonra tesislerde olağanüstü toplantı. Başkan Osman Taş başkanlığında gerçekleşen toplantının ana gündem maddesi ise genel kurul oldu. Gerçekleşen toplantıda genel kurula gidilip gidilmemesi konusu görüşülürken yönetimin büyük çoğunluğunun kongreye gidilmesi istedi. Kongre kararına sıcak bakmayan Osman Taş baskılara daha fazla dayanamadı ve kongre kararı almak zorunda kadı. 

Eskişehirspor'da kongre süreci böyle başlamıştı

Siyah Kırmızılı kulüpte yaklaşık 1 buçuk aydır büyük bir kaos yaşanıyor. Sezona -6 puanla başlayan Es Es, ligde ise 4 haftada sadece 1 puan toplayabilmişti. Fuat Çapa ve Osman Taş krizinin ardından Siyah Kırmızılı kulüpte kongre kararı alınmıştı. Ancak grevi bırakmak istemeyen Osman Taş, bu kongre kararını kabul etmediğini belirterek bu sefer kongre kararının iptal edilmesini neden olmuştu.

Ancak camianın sabrını taşıran son damla 20 Eylül’de yaşandı. Eskişehirspor Kulübü’ne Türkiye Futbol Federasyonu tarafından -3 puan cezası daha geldi. Kulüp lisansını alamayan Kırmızı Şimşeklerin puanı ne yazık ki -5’den -8’e yükseldi. Bu cezanın ardından Eskişehirspor kongreye gitme kararı aldı. Öğrenilen bilgiye göre 6 Ekim Pazar günü Es Es Anemon Otel’de saat 14.00’de kongre yapacak. Eğer 6 Ekim’de çoğunluk sağlanmaz ise kongre 13 Ekim’de yine aynı saatte aynı yerde yapılacak.
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
selçuk 23 Eylül 2019 13:17

kim(ler) aday olacak? yönetimlerinde kimler olacak?

0 0 Cevap Yaz
Eses26 21 Eylül 2019 16:21

Çok geç alınmış bir karar. Olur da Menemeni yenince umarım kararlarını değiştirmezler. toko'nun ödeme tarihi ne zamandı

0 5 Cevap Yaz
Selim 21 Eylül 2019 16:14

Batırdıktan sonra kongre. Gelecek yönetim ne yapacak -8 puanla.

0 7 Cevap Yaz
Yasar 21 Eylül 2019 16:09

15 gün evvel neredeydiniz

0 7 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi