Eskişehirspor kongre yapacak!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor kongre yapacak!
A
a

Eskişehirspor’da mayıs ayında genel kurul yapılacak. Başkan Mehmet Şimşek yaptığı açıklamada, “Sezon 1 Mayıs’ta bitiyor bizim için. Küme düştük. Etik olan genel kurul kararı almamız olacak. Yönetimi güçlendirme adına ve yeni bir aday çıkma ihtimaline karşı genel kurul yapacağız” dedi.

Sütiş Eskişehir
Siyah-Kırmızılı yönetim Mayıs sonu veya Haziran’ın ilk haftasında yapmayı planladığı mali genel kurulun, seçimli yapılması yönünde karar aldı. Geçtiğimiz günlerde ETB tarafından düzenlenen iftar yemeğinde, aday çıkması halinde genel kurul kararı alacaklarını ve tüzük gereği sadece mali genel kurul yapacaklarını belirten Başkan Mehmet Şimşek, dün spor servisimize yaptığı açıklamada, Eskişehirspor camiasının Ramazan bayramını kutlayarak, genel kurul kararı alacakları mesajını verdi.
 
Kararı açıklayacağız
Etik olanın genel kurul yapmak olduğunu belirten Başkan Şimşek, “Pazar günü lig bizim için bitecek. Yönetim kurulu olarak bayram sonrası mali genel kurulun seçimli yapılması yönünde karar alacağız. Kulübü düzgün bir şekilde yönetebilecek varsa buyursun gelsin. Biz de genel kurulda aday çıkmaması halinde göreve devam edeceğiz. Yönetim kurulunda yapılacak değişikliklerle kadromuzu güçlendirerek yola devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
EsEs 30 Nisan 2022 23:28

Türkiye de futbola siyaset karıştı.Şampiyon ve düşecekleri siyaset belirliyor.Zaten millet bildiği için maçlar izlenmiyor.Süper ligin yayın haklarını alan yok.EsEs inşalla tabanda bütün şaibelerden uzak toparlanarak gelir.İnşallah iyi yöneticiler nasip olur.Tarftarı zaten on numara..Gider amatörde de destekler.Yeter ki inansın.

0 5 Cevap Yaz
Orhan 30 Nisan 2022 12:13

Sayın başkan olmuyorsa olmuyor neden bukadar ısrar ediyorsunuz başkan olmak için

4 5 Cevap Yaz
pompeo

yavv .. simdi Osman gibi yabanci biri gelirse .. hesap sormaya kalkisir eskilerden ...

0 3
Kaan 30 Nisan 2022 11:38

Batık kulupler devlet yardımı ile süper ligde şampiyon yapolıyor.EsEs ise 3 lige düşüyor.Şimdi daha iyi anlaşılıyor.Futbol sadece sahada oynanan bir oyun olmadığı.EsEs in nasıl düşürüşdüğü. eski yöneticilerinde kulubü nasıl soğana çevirdikleri.

0 11 Cevap Yaz
Simitçi 30 Nisan 2022 11:34

Bu borçla pek aday çıkacağını sanmiyorum

3 2 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi