Eskişehirspor kongre kararı aldı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor kongre kararı aldı!
A
a

Eskişehirspor yönetimi dün tesislerde bir toplantı gerçekleştirdi. Uzun süren toplantıda yöneticilerin kongreye gitme kararı aldıkları öğrenildi. Kulübün bugün veya yarın kongre kararını resmi olarak açıklaması bekleniyor.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor haberleri

Eskişehirspor'da dün hareketli saatler yaşandı. Sabah saatlerinde Sportif Direktör Ayhan Taşçı görevinden ayrılırken, ardından yönetim toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda Osman Taş’ın göreve devam etmek istediği ancak yönetim kurulundaki birçok yöneticinin ise kongreye gitmenin en doğru yol olacağını belirtti. Yönetim kurulunun son olarak kongre kararı aldığı ve bu kararı resmi olarak bugün veya yarın açıklanacağı öğrenildi.
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
RAMAZAN 3 Eylül 2019 14:45

Bu osman taş gerçekten şov yapıyor artık nasıl anlaşılmaz görülmez gidicem kalıcam esstore kapatıcam gibi gibi...skandal peşinde koşmak yerine eses için bişeyler yapsa belki daha iyi reklam yapar ama kendisine ait olmayan araçlar ile reklam yapıp yanında spordan anlamayan vasıfsız çalışanlarla bulunduğu borçlar gidicem dedikten sonra herkez parasını kurtamaya çalışınca kalıcam demesi lütfen açın gözünüzü eyyyy taraftar bu adam sizce bu işi yapabilecek kapasitedemi kapı kapı dolanmıcam bğtçem hazır dedi kiralık arabalarla şov ya0ptı elinde kumbara ile dolaştır ben gerçekten cıyorum :)

0 3 Cevap Yaz
Eses 3 Eylül 2019 13:16

Kongre olsun olmasına da. Bu sefer hiç olmazsa ilkinde çoğunluk sağlansın. Kongre üyelerinin her kongrede işi uzatması sıkıntı yaratıyor. Takvime bağlı bir sürü çalışma var. Yönetim seçilemediği için yapılacak organizasyon ve harcamalar yapılamıyor. Durumun aciliyetini artık anlamaları lazım. Gidişat hayra alamet değil.

0 3 Cevap Yaz
2626 3 Eylül 2019 10:57

Osman bey madem başkanlığı çok istiyordun..Başkan da oldun.ama önce -6 puan geldı.gelmemeliyli......oyuncular serzenişte..onların işlerine odaklanmasına sağlasaydı.Yönetim tek yürek olmalıydı.O da olmadı.

1 4 Cevap Yaz
esesli 3 Eylül 2019 10:32

hayırlı olsun

0 3 Cevap Yaz
erolll 3 Eylül 2019 10:06

kongre olursa , osman ve osman gibiler bir daha zor girer bu kulübün kapısından..... sn DİRİ gibi türbin şefleri her zaman yetişmiyor..ve bulamazlar .. :))

0 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi