Eskişehirspor kenetleniyor!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor kenetleniyor!
A
a

Eskişehirspor futbolcuları kötü gidişatın sona ermesi için düşmeye bastı!

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
ESKİŞEHİRSPORLU OYUNCULAR DÜĞMEYE BASTILAR
Eskişehirspor, son üç haftada sadece 1 puan toplayabilerek ligde 15’inci sıraya geriledi. Kısıtlı bir kadroyla mücadele eden Siyah Kırmızılı ekipte bu gidişat camiayı mutsuz ederken futbolcular ise kenetlenme yolunda önemli bir adım attı. Dün gerçekleşen antrenman öncesinde Siyah Kırmızılı oyuncular tesislerde toplanarak kötü gidişatın sona ermesi için düğmeye bastı. 

TOPLANTI YAPTILAR
Sadece futbolcuların yer aldığı toplantıda Siyah Kırmızılı oyuncular ligde kalan 7 haftayı en iyi şekilde geçerek kümede kalmayı hedefledikleri öğrenildi. Form düşüşü yaşayan futbolculara da takım arkadaşları ayrı bir terapi uygularken saha içinde rakip oyuncularla yaşanan tartışmalarda ise daha dikkatli olunması yolunda kararlar alındı. Futbolcuların bu toplantıdan sonra antrenmana moralli çıkması dikkatlerden kaçmadı. 

MORALLERİ YERİNDE
Futbolcuların kendi aralarında yaptığı bu toplantı Teknik Direktör Yücel İldiz’in de bir hayli hoşuna gitti. İldiz basın mensuplarıyla yaptığı sohbette, “Futbolcularımız kendi aralarında birbirlerini motive ediyor. Hepsi moralli. Çünkü Altınordu karşısında çok iyi mücadele ettiler. Ben onlara inanıyorum” dedi. Kırmızı Şimşekler yapılan antrenmanlarda ise gösterdikleri hırslı performansla dikkat çekiyor.

 
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Selçuk Kaya 15 Mart 2018 11:33

40 yildir bu filmi izliyorum beyler ,bu takım hep ah vah la düştü.Mucize bekleyin artik

0 1 Cevap Yaz
ali 15 Mart 2018 10:32

dugmeyede bassanız ne yaparsanız yapın sizden fayda gelmez cıkıp adam g,b, topunuzu oynamıyorsunuz hoc hocalıgını yapamıyor futbolcu futbolunuı oynamıyor işiniz zor ben inanmıyıorum sizde kendinizi kandırıyorsunuz

0 2 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi