Eskişehirspor kendini ateşe attı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor kendini ateşe attı!
A
a

Eskişehirspor için işler hiç de iyi gitmiyor. Önce Adana Demir beraberliği sonra BB. Erzurum mağlubiyetinin ardından sahamızda Altınordu maçı oldukça önem kazanmıştı. Ancak sahamızda alınan ağır mağlubiyetle kendimizi ateşe attık.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor son 3 haftada sadece 1 puan aldı. Ligin 24’üncü haftasında deplasmanda Manisaspor’u 1-0 yenerek rahat bir nefes alan Eskişehirspor, bir hafta sonra kendi sahasında oynayacağı Adana Demirspor maçında Play-Off hayalleri kurmaya başlamıştı. Ancak bu maçta alınan 2-2’lik beraberlikle Şimşekler bu hedefinden oldukça uzaklaştı. Ligin 26’ncı haftasında BB. Erzurum deplasmanından eli boş dönen Şimşekler ateş hattının sıcaklığını yakından hissetmeye başladı. 

Geçtiğimiz gün oynanan Altınordu karşılaşması ise Eskişehirspor için oldukça kritikti. Siyah Kırmızılı ekip kazanıp biraz olsun kendisini üst sıralara atmayı hedefliyordu. Ancak evdeki hesap çarşıya uymadı. Kırmızı Şimşekler rakibine 4-2’lik ağır bir skorla yenilip kendisini adeta ateşe attı. 31 puanı bulunan Eskişehirspor ligde 15’inci sıraya gelirken küme düşme hattında en yakın rakibi Denizlispor’un 30 puanı bulunuyor. Tarafttar bu kötü gidişatın biran önce bitmesini istiyor.

12 Mart’ta oynanan karşılaşmadan önce Altınordu’yu 6 kez evinde ağırlayan Eskişehirspor, 7’nci maçta rakibine mağlup oldu. Altınordu ile Eskişehir’de 6 maç yapan
ve maçlarda kalesinde 1 gol görüp, 23 gol atarak rakibine 1 puan bile vermeyen Eskişehirspor bu başarılı grafiğini ağır bir yenilgiyle son verdi. Kırmızı Şimşekler
rakibine 4-2’lik skorla mağlup olarak sahasında ilk kez Altınordu’ya yenilmiş oldu. 

Eskişehirspor çalışmalara başladı

TFF 1. Lig’de art arda yaşadığı puan kayıplarıyla kendisini ateşe atan Eskişehirspor, ligin 28’inci haftasında Ankaragücü ile karşı karşıya gelecek. Siyah Kırmızılı ekip bu maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı. Es Es dün kendi tesislerinde basına kapalı bir antrenman gerçekleştirdi. Altınordu maçında forma giyen oyuncular renejerasyon çalışması yaparken diğer futbolcular ise topla çalışma gerçekleştirdi.

Eskişehirspor Altınordu: 2- 4

İşte olaylı Eskişehirspor Altınordu maçından fotoğraflar!

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi