Eskişehirspor kazanmak zorunda!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor kazanmak zorunda!
A
a

Eskişehirspor Teknik Direktörü Mustafa Özer dün gerçekleşen antrenman öncesi açıklamalarda bulundu. Özer, “Akhisar bütçesi yüksek olan bir takım. Şartlar ne olursa olsun kazanmak istiyoruz. Ligde var olmak istiyorsak bu maçı kazanmak zorundayız” diye konuştu.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor haberleri...

İSTEMEDİĞİMİZ SONUÇLAR
Ligde art arda alınan mağlubiyetlere değinen Mustafa Özer, “Son 3 hafta için gerçekten çok üzgünüz. Hiç istemediğimiz sonuçlar aldık. Tabi bahane bulmak istemiyorum ama sakat ve cezalı oyuncuların oluşu, kadro derinliğinin olmayışı, bireysel hatalardan yediğimiz goller maalesef puan kaybına yol açtı. Önümüze bakmak zorundayız. Önümüzde çok önemli 2 maçımız var. Akhisar ve Giresun maçları. Bizim takımın en büyük özelliği koşan, mücadele eden, rakibin bozan, kazandığı pozisyonları da gole çeviren bir takımımız vardı. Ama maalesef birkaç tane sakat ve cezalı oyuncularımız olunca kadroda biraz sıkıntı yaşadık” dedi.

STADYUMU DOLDURALIM
25. haftadaki rakip Akhisarspor’a değinen Özer, “Akhisar bütçesi yüksek olan bir takım. Kreatif oyuncuları var. Şartlar ne olursa olsun kazanmak istiyoruz. Ligde var olmak istiyorsak bu maçı kazanmak zorundayız. Taraftarlarımıza rica ediyorum, Cumartesi 16.30’da Eskişehirspor’umuza armamıza sahip çıkalım. Sağ olsunlar her zaman destekliyorlar bizi ama stadyumu dolduralım. Genç kardeşlerimizin buna gerçekten ihtiyaçları var. Birlik beraberlik zamanı. Biz bize dedik. Zor bir maç olacak ama ligde kalmak istiyorsak bu maçı kazanmaktan başka çaremiz yok” ifadelerini kullandı.

DAHA İŞİMİZ BİTMEDİ
“Mücadelemizde sıkıntı yok” diyen Özer şöyle devam etti; “Ben az önce verilere baktım Karagümrük maçında yüzde 67 topla oynayan bizim takım. Bir duran toptan bir de bireysel hatadan gol yedik. Top kaptırdık 8 saniyede gol yedik. Antrenmanlarda elimizden geldiğince bunun üzerinde de durmaya çalışıyoruz. Biz tekrar iyi gittiğimiz döneme dönersek çok iyi olacak. Daha işimiz bitmedi. Rakiplerimiz de yeniliyor. Puan farkımız çok açılmadı. Biz nereden nereye geldik farkındayız. Benim üzüldüğüm 3 haftada özellikle Hatay maçında hak etmediğimiz bir mağlubiyet aldık. Karagümrük’te bireysel hataya çok üzüldüm.”

SON NEFESE KADAR MÜCADELE
Ligde kalmak için son nefese kadar mücadele etmeleri gerektiğine de değinen Özer, “Eskişehirspor’un gerçekten bu ligde olması lazım. Bizim inancımız devam ediyor ligde kalmak için. Son nefese kadar mücadele etmek zorundayız. Çalışmaktan başka çaremiz yok. Bizde problem çözecek oyuncu yok. Takım halinde savunmayı iyi yapıp kazandığımız toplarda etkili kontrataklarla golü bulmak zorundayız. Üzgünüz ama inşallah toparlayacağız. Oyuncularıma da bunu söylüyorum, kendinizi toparlamanız, daha çok çalışmanız lazım dedim. İnşallah Akhisar maçını kazanıp yolumuza devam etmek istiyoruz” dedi.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
gariban 29 Şubat 2020 21:02

Hoca halen hayal aleminde siniz. İnsanların hayalleriyle oynamayın bari. Yönetim para bulamayıp tecrübeli topculari gonderirken yumrugunuzi masaya vurup hiç olmasa birkaçını tutalım demeniz gerekirken hayal tacirligi yapıyorsunuz. Oyunu okuyamiyorsunuz. Müdahale edemiyorsunuz yanlış oyuncu seçimleri .... Yönetimin iş bilmezligi. Hep beraber takımı 2. Lige düşündünüz..👏👏👏

0 2 Cevap Yaz
--- 29 Şubat 2020 18:49

2-3 tecrübeli oyuncu olsaydı..Gerçi bu oyuncularda da çok genç sayılmaz.

0 0 Cevap Yaz
Eskisehirsporum 28 Şubat 2020 21:37

Hoca Akhisar bütçesi var ama kasaba takımı. Sen ise koca bir mazisi olan Anadolu'nun Aslanı Eskisehirsporsun. Eskisehirsporu başka takımlarla mukayese etmen bile basli basina hata. 1 devre sonunda puan farkı azken Yönetimdeki abilerinle beraber kafa kafaya verip yanınıza saksakcilarinizida alarak haklarını isteyen topculari gonderelim. Biz gençlerle basaririz diyerek para ödemeyip elinizdeki tecrübeli topculari gönderdiniz. Hocanın raporu olmadan hiç bir yönetim topçu gondermez . Hele hele az puan farkıyla bu takım düştüğünde Yonetimde sizde bu vebalin altindan nasıl kalkacaksiniz bakalım. Sezon sonundan bunada mutlaka bir kılıfiniz olur. Bir sözümde yönetime ; bu dosyaları biliyordunuz bu topcularin büyük cogunlugu şimdiki baskaninda içinde bulunduğu mesut hoscan yönetimi zamanında alındı. Paranız yoktu da neden yönetime geldiniz şimdide agliyorsuniz. Eskişehirspor Başkanlık makami aglama duvarı değil aksine icraat makamıdir. Paraniz yok lobiniz yok ne işiniz var orada ...

0 3 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi