Eskişehirspor kazanmak için her şeyi yaptı ama...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor kazanmak için her şeyi yaptı ama...
A
a

Eskişehirspor’un Teknik Sorumlusu Fahrettin Sayhan, kaybettikleri Adana Demirspor maçı sonrası, “Kazanmak için her şeyi yaptık ama olmadı” dedi.

Sütiş Eskişehir

Eskişehirspor haberleri

Eskişehirspor, ligin 10. haftasında deplasmanda Adana Demirspor’a 4-1 kaybetti. Maç sonu basın toplantısında gazetecilere açıklamalarda bulunan Eskişehirspor’un Teknik Sorumlusu Fahrettin Sayhan, “Maça gelirken bir oyun planı kurgulamıştık. İlk yarı çocuklar çok iyi uyguladılar. Maçın ikinci yarısı çok basit bir gol yedik ve demorolize olduk. Kazanmak için her şeyi yaptık ama olmadı“ diye konuştu.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Furkan 23 Kasım 2020 19:06

Göktuğ Kaan Ünüvar. Bu çocuk sakat mı sorunlu mu yok mu ? Neden denenmiyor hem kanat hem forvet oynuyor koy öne ne kaybedersin ki ? Zaten forvet yok elinde Talha ile yok Ibrahim ile Onur ile vakit kaybetmeye gerek mi var ? Erdal koşamıyor kimse görmüyor mu bu adam maksimum savunmadan 10 metre ileri çıkmalı orta sahayı geçmemeli !

1 2 Cevap Yaz
korhancan 23 Kasım 2020 16:35

Artık mevcut teknik ekip taraftarla dalga geçmeye başladı.Elinizden gelen buysa hiç boşuna uğraşmayın teknik ekip ve yönetim olarak derhal istifa edin.

1 12 Cevap Yaz
EsEs'li Coşkun 23 Kasım 2020 15:41

Ne yaparsak yapalım biz yırtınsak da olmuyor ! Kasaba borç, bakkala borç, nalbura borç, marangoza borç. Çocuklara et yediremeyecek hale geldik. Onur iyi çocuk ama yet yemiyor protein alamıyor. Nasıl koşacak ?

8 1 Cevap Yaz
Umut 23 Kasım 2020 13:39

Her şeyi yaptık 4-1 yenildiysek vay babooo

2 10 Cevap Yaz
mustafa 23 Kasım 2020 12:29

her şey yanlış oyuncu değişikliği ile başladı.1-0 öndeyiz ads yüklenecek kontratak oynamamız gerekir. ağır bir santrafor olan onuru alınca olma dı. Onur'u iç saha maçlarda hücumda kullanabilirsin ama deplasmanda olmaz.

1 10 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi