Eskişehirspor kazanmak için gider

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor kazanmak için gider
A
a

Eskişehirspor Adana Demirspor maçı için dün Adana’ya gitti. Siyah Kırmızılı ekip bugün Adana’da son antrenmanını yaparak maç saatini beklemeye geçecek. Teknik Direktör İlhan Var yaptığı açıklamada Es Es’in her maça kazanmak için gittiğini söyledi.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi

Eskişehirspor haberleri

TFF 1. Lig’in 10’uncu haftasında yarın Adana Demirspor ile karşı karşıya gelecek olan Eskişehirspor bu karşılaşma için dün Adana’ya gitti. Kritik maç öncesi Teknik Direktör İlhan Var lige verilen milli arada takımı bu maça oldukça sıkı hazırladı. Takımına güvendiğini söyleyen Var, göreve geldikten bu yana oldukça verimli bir dönem yaşadıklarını ve bunun lig maçlarında yansımasını göreceğini söyledi.

Kazanmak istiyoruz
Adana yolculuğu öncesi spor servisimize konuşan Teknik Direktör İlhan Var, her maça galibiyet için gittiklerinin altını çizdi. Var, “Eskişehirspor her maça kazanmak için gider. Bizde Adana’ya bunun için gidiyoruz. Bizi zor bir maç bekliyor, ligin en iyi takımlarından birisiyle oynayacağız. Çok etkili oyuncuları var bunun farkındayız ama bizde artık kazanmak istiyoruz” ifadelerine yer verdi.

Takımıma güveniyorum
15 günlük milli arada çok iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini söyleyen Teknik Direktör İlhan Var, “Göreve geldikten sonra ilk kez takımla bu kadar uzun süre çalışma fırsatımız oldu. Gerçekten çok verimli bir dönem yaşadık. Son haftalarda iyi bir performans sergiliyorduk ancak kazanamıyorduk. Ama bunun da olacağını biliyoruz artık galibiyet alacağız. Takımıma güveniyorum” şeklinde konuştu.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Deli Ruhi 23 Kasım 2020 12:25

İlhan Hoca verimlilik döneminiz buysa verimsizlik döneminizi düşünemiyorum. Maç sahada oynanır medya önünde konuşmayla değil. Sizde yönetim gibi koskoca bir hiç oldunuz.....

0 0 Cevap Yaz
bilek26 22 Kasım 2020 18:31

Bu günkü 2 maçta 6-0 bitti bakalım bizim maç ne olacak, inşallah alırız. Olmaz olmazlar oldu bugün bir daha olsun.

0 0 Cevap Yaz
Dik Duruş 21 Kasım 2020 15:17

Arabayı yenelim yeni sayfa açalım.

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi