Eskişehirspor kalecisi Melih kahroldu

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor kalecisi Melih kahroldu
A
a

Eskişehirspor file bekçisi Melih, Denizlispor maçında yediği hatalı golle adeta yıkıldı

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Geçtiğimiz sezon ocak ayından itibaren forma giymeye başlayan Melih Ağa, vasat bir dönem geçirmişti. Bu sezon daha iyi bir Melih izleteceğinin sözünü veren deneyimli file bekçisi, Denizlispor karşılaşmasında hatalı bir gol yedi. İlk devrenin son saniyelerinde Es Es’in atağında kaptırılan top sonrası kendi yarı alanında topla buluşan Hugo Rodallega yaklaşık 60 metreden topu filelere gönderdi. Önde yakalanan Melih kalesinde gördüğü gol sonrası büyük üzüntü yaşadı. 

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Bülent 6 Ağustos 2019 19:42

olur be Melih kardeşim, yeter ki puan maçlarında KALEMİZİ iyi koru! Ekrem den bin kat iyisindir! Ya bizim eskiden yıllarca geleneksel (!) olarak iyi kaleci çalıştıran ve çıkaran ekiplerimiz vardı: Mümin, Doğan, Sinan, Yalad (yine de iyi kaleciydi :), Ömer ... aslında da o çizgi Ömer de bozuldu, eğer duruldu ise göreve davet ediyorum, evet, evet, politika (durumuzun özeti) yapsın diye değil, o çizgiyi düzeltsin diye!!

0 1 Cevap Yaz
Kadir 29 Temmuz 2019 18:05

bakalım bu sezon Melihin 60 metreden yediği golü hangi kaleci egale edecek ya da geçecek pek öyle bir kaleci çıkacağını sanmıyorum ya neyse..

1 0 Cevap Yaz
es58 29 Temmuz 2019 09:48

Bu da ona ders olsun geçen senede aynı hataları çok yaptı ama onu gören uyanık oyuncu göremedi yoksa 60 metreden çok gol yerdi. Kaleci gibi durmuyor geride sanki stoper mübarek

2 2 Cevap Yaz
Yorumcu 28 Temmuz 2019 23:04

Evet, geçen sene Melih arkadaşımız çok vasattı (!). Yedekte Neuer Ekrem olduğu için bu sene forma yüzü görmez.

1 2 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi