Eskişehirspor kaderiyle baş başa kaldı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor kaderiyle baş başa kaldı!
A
a

Eskişehirspor’da gözler 4 Haziran’da yapılması planlanan ancak çoğunluk sağlanamaması nedeniyle 11 Haziran’a ertelenen kongrede acı tablo bir kez daha ortaya çıktı. Kulüp yine kaderiyle baş başa bırakıldı

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor Mali Seçim Kurulu ve Olağanüstü Seçimli Genel Kurul 4 Haziran Cuma günü Hasan Polatkan Kültür Merkezi’nde yapılması beklenirken, ertelenmişti. 509 delegeden sadece 67’si gelince o gün 14.30’da yapılması planlanan Olağan Mali Genel Kurul ve 16.30’daki Olağanüstü Seçimli Genel Kurul çoğunluk sağlanamadığı için 11 Haziran’a kaldı. Bu sefer 11 Haziran’da ki genel kurullarda çoğunluk aranmayacak.

Yine sahipsiz bırakıldı
Camiada gözler 11 Haziran’a çevrilirken henüz başkan adayının çıkmaması taraftarı karamsarlığa itiyor. Sahipsiz bir şekilde bırakılan Es Es’te ertelenen kongreye yönetim kurulu üyeleri katılırken, siyasi isimlerden ise sadece Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’un gelmesi pes dedirtti. Tarihinin en zor dönemini yaşayan Siyah Kırmızılı kulübün bir kez daha kaderiyle baş başa bırakıldığı ortaya çıkmış oldu.

 
Kaynak : Anadolu Gazetesi - Ahmet Deniz Canoruç
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
pompeo 7 Haziran 2021 16:38

kaskollular onlari buralara getiren aabilerine asla ihanet etmemis ve sartlar ne olursa olsun onlari korumus, her istenileni yapmis .... aabilerine karsi isyanlari daha cikmadan bastirmis .. beles bilet ve otobüslerle deplasmanlara gidip arma icin „savasmis“ ... ve ödül olarak ta kulüp enkaz da olsa Eskisehirsporun yönetimi verilmis ... cocukluk hayalleri gercek olmus ... yani herkes kendine göre nemalanmis ... olan da sögüslenen kulübe ve bizim gibi saftirik taraftara olmus ... ValiBaba yaygarasi bunlara cok yakisiyor ... ama bana yakismiyor kardesim ... batmayi hakettik, battik ... ValiBaba ne alaka ?? ... aklimdayken yazayim dedim ..

2 11 Cevap Yaz
pompeo 7 Haziran 2021 16:20

kaskollular da ödül olarak cocukluk hayallerini yasayabildi .. aabileri sagolsun ...

0 8 Cevap Yaz
sezar 7 Haziran 2021 14:58

30 gün ara verildi bile

0 5 Cevap Yaz
pompeo 7 Haziran 2021 14:19

pancarci, lojistikci, berber , blue bnck ve avaneleri tesrif etmislermiydi bari ? ... var mi bir bilen?

0 6 Cevap Yaz
crassus

marulcu bile yoktu

0 5
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi