Eskişehirspor kaderine terk ediliyor...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor kaderine terk ediliyor...
A
a

Eskişehirspor’un geleceği merakla bekleniyor. Hiçbir yerden destek göremeyen Siyah Kırmızılı kulüp kaderine terk ediliyor.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor tarihinin en kötü dönemlerinden birini yaşarken büyük bir çıkmaza girdi. Ne şehirden nede şehrin ileri gelenlerinden destek görebilen Siyah Kırmızılı kulüp adeta ateşin içinde kalmış durumda. Devre arasına kadar 15 milyon liralık desteğe ihtiyacı olan Eskişehirspor bu kaynağı bulduğu takdirde transfer tahtasını açabilecek ve sezonun ikinci yarısında sezonun ilk yarısında transfer ettiği isimleri oynatabilecek. 

Ancak Siyah Kırmızılı kulübe ne yazık ki hiçbir destek gelmiyor. Kaderi ile baş başa bırakılan Eskişehirspor yaşam mücadelesinde çok zor günler geçiyor. Eskişehir’in en önemli markası olan Eskişehirspor’a sahip çıkılmaması ise cefakar taraftarı oldukça kızdırıyor. Eğer Eskişehirspor ihtiyacı olduğu 15 milyonluk kaynağı bulamazsa sezonun ikinci yarısında küme düşme tehlikesi ile karşı karşıya kalacak. 

Eskişehirspor Kulüp Başkanı Halil Ünal bugün kurmaylarıyla bir araya gelecek. Yönetimin yaşanan sıkıntılı süreçte nasıl bir yol izleyeceği bugün veya yarın belli olacak. Alınan bilgilere göre bazı yöneticilerin genel kurul kararı alınması ve görevlerini bırakmaları yönünde fikir belirttiği, bazılarının ise genel kurula giderek yönetimde kan değişimine gidilmesini istediği öğrenildi. Başkan Halil Ünal, kulübe aday çıkması halinde görevi bırakacağı konuşuluyor. Ancak aday çıkmaması halinde
ocak ayına kadar Ünal’ın göreve devam edeceği öğrenildi. 
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
inşallah 16 Ekim 2018 12:32

inşallah yine aynı kurgu içerisinde değildir başkan ve yönetim. kimse çıkmadı biz sahipsiz bırakmıyoruz diye. umarım geri dönmemek adına giderler ve gerek gelecek bir başkan adayı gerek atanacak kayyum klüp geçmişininn tek tek araştırılmasını sağlayarak klübü bu hale kimin nasıl getirdiğini kamuoyuna sunar.

0 12 Cevap Yaz
çözüm 16 Ekim 2018 11:50

es adlı arkadaşımıza katılıyorum bence Eskişehirlilik vergisi getirilmeli her vatandaştan 1 defaya mahsus 195 tl vergi alınıp klübün kasasına aktarılmalı.

5 1 Cevap Yaz
Es 16 Ekim 2018 09:35

800000’bin nüfuslu şehrinizin, 500.000’kişi her birey 30tl bağış yapsa 15.000.000 yapar. Ve transfer tahtamız açılmış olur.

8 2 Cevap Yaz
Etem 16 Ekim 2018 09:18

Kurbanda deri toplayalim 😂😂

0 7 Cevap Yaz
birlik 16 Ekim 2018 09:16

camiya olarak birlik beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde herkeş daşın altına elini dıkmalı

3 2 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi