Ahmet Ataç 15 02 2024

Eskişehirspor Jesse'nin bonservisi için...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor Jesse'nin bonservisi için...
A
a

Eskişehirspor'da transfer döneminin en fazla konuşulan ismi olan Sekidika Jesse için birçok kulüp yarışa girmiş durumda. Yönetim yıldız oyuncunun bedelsiz gitmemesi için yapılan teklifleri değerlendirmeye başladı.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberleri: Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor gibi takımların renklerine bağlamak için uğraştığı oyuncu, pazartesi günü Nijerya’dan Türkiye ye dönecek. Futbolcunun hangi kulübe gideceği ise Eskişehirspor yönetiminin kararına bağla. Oyuncunun menajeri Jesse’nin transferinde Eskişehirspor yönetiminin karanının önemli olacağını belirtmesi üzerine, yönetim gelen teklifleri değerlendirmeye başladı. Siyah Kırmızılı yönetim oyuncunun bedelsiz gitmemesi için yoğun bir çaba harcıyor.

Yabancılar zirvede

TFF 1. Lig 2019-2020 sezonunun ilk devresinde 102 yabancı uyruklu futbolcu forma giydi. Altınordu'nun yabancı futbolcu oynatmayı tercih etmediği ligde, diğer 17 ekip ilk yarı boyunca 102 yabancı ismi sahaya sürdü. Balıkesirspor'un 9 yabancıyla oynadığı ligde, Eskişehirspor, Hatayspor, Keçiörengücü ve Osmanlıspor ise 4'er yabancı futbolcuya şans verdi. Ligin ilk devresinde toplam 145 kez rakip fileleri havalandıran yabancı oyuncular içinde, Altay'dan Marco Paixao, Eskişehirspor'dan Jesse Sekidika ve Cesar Grup Ümraniyespor'dan Ghislain Gimbert 8'er golle zirvede yer aldı. Giresunsporlu Raul Rusescu'nun 7 gole ulaştığı ligde, Boluspor'dan Rydell Poepon ile İstanbulspor'dan Aldin Cajic ise 6'şar gol attı.
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Esesli 4 Ocak 2020 12:08

Çocuklar haklı herkesin ailesi var, hopi olsun diye spor yapmıyor adamlar.. Verin paralarını

0 5 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi