İstanbulspor: 1 - Eskişehirspor:0 maç sonucu (Maç özeti)

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç İstanbulspor: 1 - Eskişehirspor:0 maç sonucu (Maç özeti)
A
a

Eskişehirspor TFF 1. Lig’in 15’inci haftasında İstanbulspor deplasmanında 1-0 yenildi. İki tarafın da nerdeyse pozisyon bulmadan bitirdiği maçta bir duran top organizasyonundan gol yiyerek maçı kaybetmemiz Eskişehirsporluları kahretti. Hakem penaltımızı vermeyerek hiç de şaşırtmadı!

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberleri: Eskişehirspor haberleri: Son 5 maçında 10 puan toplayan ve alt sıralardan kurtulma adına umutlarını artıran Eskişehirspor İstanbul deplasmanında aldığı yenilgi ile adeta yıkıldı. İki takımın da kötü oynadığı ve neredeyse pozisyon bulamadığı maçın 67. dakikasında duran toptan yediğimiz golle 1-0 geriye düştük. 79. dakikada ise bir Eskişehirspor maçı klasiği yaşadık ve hakem İstanbulsporlu futbolcunun elle oynadığı pozisyonda penaltı vermedi.

İstanbulspor Eskişehirspor maçı önemli anlar

MAÇ 1-0 SONA ERDİ

Dakika 90:
4 dakika uzatma oynanacak.
Dakika 88: 1-0 mağlup durumdayız. Artık maçın sonu yaklaşıyor.
Dakika 84: Mehmet Özcan oyundan çıkıyor. Yerine İbrahim Halil Öner oyunda.
Dakika 79: Penaltı bekledik ama hakem devam ettirdi. Jesse içeri kesti... Kayarak müdahale eden İstanbulsporlu futbolcunun yerdeki eline çarpan top kornere gitti ama hakem penaltıyı vermedi.
Dakika 74: Eskişehirspor taraftarının desteği devam ediyor.
Dakika 69: Emre Güral çıktı Alperen Kocabaş oyuna girdi.
Dakika 67: İstanbulspor Ali Dere ile 1-0 öne geçti. Çalışılmış bir organizasyon... Herkes kale ağzında kümelendi anca Eslem serbest vuruşu geriye Ali Dere'ye çıkarttı. Ali Dere'nin vuruşu direğe de çarpıp ağlarımıza gitti.
Dakika 63:
Eslem sarı kart gördü İstanbulspor'da.
Dakika 61: 2. yarı ilk yarıdan daha zevksiz ve pozisyonsuz devam ediyor. İki takım da pozisyon bulmakta güçlük çekiyor.
Dakika 57: Jesse sarı kart gördü.
Dakika55: Atağa çıkarken topu kaybettik ve kontra atakla sağ kanattan geldi İstanbulspor. Sert şut auta gitti.
Dakika 47: Ali Dere sol kanattan ortaladı Papa Diouf dokunamadı çok tehlikeli bir pozisyondu.
Dakika 46: Maçta 2. yarı başladı. Eskişehirspor'da Kıvanç Karakaç Furgan Polat'ın yerine oyunda.

İLK YARI 0-0 BERABERE TAMAMLANDI

Dakika 45:
Topu kaptık ve kontra atağa çıkacaktık ama Emre Güral'ın Jesse'ye pası hızlı.
Dakika 42: Eskişehirspor'un diğer maçlarına göre çok zevksiz ve pozisyonsuz bir maç oynanıyor.
Dakika 38: Ekrem mutlak bir golü önledi. Ceza sahasında çapraz pozisyonda Ekrem ile karşı karşıya kaldı ve sert bir şut çekti İstanbulsporlu futbolcu ama Ekrem çok iyi kurtardı.
Dakika 35: Karşılaşma 0-0 devam ediyor.
Dakika 30: İstanbulspor paslaşarak ceza sahamıza kadar geldi ama Mevlüt araya iyi girdi ve büyük bir tehlikeyi önledi.
Dakika 26: Serbest vuruş kullandın ancak top Erdal'ın kafasından auta gitti.
Dakika 24: Emre Güral frikik kullandı ama top barajdan döndü.
Dakika 19: İstanbulspor sol kanattan yine çok etkili geldi ancak kornere gönderdik. Kornerden sonuç alamadı İstanbulspor.
Dakika 16: Eskişehirspor ilk defa bu kadar kalabalık gitti rakşp sahaya. Jesse Sissoko'ya aktardı. Sissoko rakibini geçip sıfıra indi. Ortasında kalecide kaldı top.
Dakika 15: İstanbulspor çok tehlikeli geldi. Ali Dere arka direğie ortaladı... Ekrem topa yöneldi ve Papa Diouf'un vurmasını engelleyerek kontrolünde topun auta çıkmasını sağladı. Papa Diouf dokunabilse top ağlarımıza gidecekti.
Dakika 12: İstanbulspor'un kullandığı kornerde karabol oluştu ama son olarak top Ekrem'de kaldı.
Dakika 11: Bu dakikalarda maçı yarı sahamızda kabul ediyoruz.
Dakika 7: İstanbulspor Ali Dere ile çok tehlikeli geldi. Son pası yapmadan Erdal Akdarı çok iyi araya girdi.
Dakika 6: İstanbulspor'da Ali Dere sarı kart gördü Hakan Aslantaş'a yaptığı müdahale sonrası.
Dakika 4: Eskişehirspor taraftarının büyük desteği var deplasman tribününde.
Dakika 1: Eskişehirspor maça başladı. Başarılar Es Es!
Maç Öncesi: İstiklal marşımız.
Maç Öncesi: İki takım sahaya çıktı.

İstanbulspor Eskişehirspor maçının ilk 11'i

İstanbulspor: Alperen Uysal, Ali Aytemur, Patrick Etoga Atchom, Duhan Aksu, Eslem Öztürk, Ali Dere, Muhammed Enes Durmuş, Onur Ergün, Aldin Cajic, Muhsin Yıldırım, Papa Diouf

Eskişehirspor: Ekrem Kılıçarslan, Mevlüt Çelik, Erdal Akdarı, Hakan Aslantaş, Furgan Polat, Ibrahim Sissoko, Ferhat Kiraz, Kamal Issah, Mehmet Özcan, Jesse Sekidika, Emre Güral

 
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Hakan 14 Aralık 2019 21:20

EsEs bu maçta 3 puan almalıydı.Eksik ne. .Oyuncular kalitesiz değil.Taraftar nerdeyse kendisi çıkıp oynayacak.İstanbul deplasman sayılmaz. Ya iyi çalışmadılar yada oyuncuların kafası başka yerde.Haydi Coşkun hoca takımı iyi çalıştır.İş sizde.Bize 1 değil 3 puan lazım.

1 1 Cevap Yaz
2626 14 Aralık 2019 21:05

Marko ile eğer imkan varsa anlaşın kardeşim.Zaten transfer tahtası kapalı.

0 3 Cevap Yaz
Es 14 Aralık 2019 20:37

Anladınız mı şimdi Marko milinkovic’in farkını. Ne vardı sanki yeni oluşumla ortak bir yönetimoluşsaydi. Daha güçlü bir sekilde eses’i özlenen günlerine dönmesi icin el ele calışsaydınız. Transfer yasağın var hiç lisanslı kaliteli bir oyuncu Gönderilir mi? Yönetim’in mantıkli bir açıklanası vardır umarım.

0 2 Cevap Yaz
Hektor 14 Aralık 2019 19:58

Bu maçta Emre Güral,Mehmet Özcan,Kamal İssah ,Ferhat Kiraz ve Kıvanç Karakaş futbol adına hiç bir şey yapmadılar..Ferhat Kiraz ve Kıvanç Karakaş gibi yaşlı ve ayakta durmakta zorlanan topçularla maç kazanılır mı ? Sahada avare avare dolaşan hiç bir gayret sarfetmeyen Emre Güral'a 70 dakika tahammül edilirmi ? Tek motorlu pervaneli uçak gibi ordan oraya koşan ancak bütün topları ezen,doğru dürüst pas bile veremeyen Mehmet Özcan'a ne demeli !? Bir futbolcunun onca maça çıkıp da kendini bir nebze olsun geliştirememesi şaşılacak ve üzülecek bir durumdur..Ama asıl üzüntüm Coşkun DEMİRBAKAN'ın oyunu zerrece okuyamamasıdır. Takım el freni çekilmiş araba gibi ileriye doğru bir türlü hamle yapamıyor orta sahayı kaptırmış ama bizim teknik adam hiç bir müdahale yapmadan öyle seyrediyor..Böyle giderse işimiz çok zor.

0 5 Cevap Yaz
Hakan 14 Aralık 2019 18:49

Bir maç kazandık..öyle sevindik ki..şampiyon olmuş gibi.Teknik direktörümüz bir sürü açıklama yapıyor.Sayın hocam lütfen rica ediyoruz...Senin açıklama yapmana gerek yok..millet herşeyi biliyor zaten..geçmiş yöneticiler kulübü bakkal dükkanından daha kötü yönetmiş...Sen takımı iyi çalıştır..rakipleri ezberlet. Bizi takım 2 kişilik oynamassak puan alamıyor.

1 2 Cevap Yaz
Sezar 14 Aralık 2019 18:34

Her fırsatta Coşkun Hoca kendisini övüyor da, iki tane öne çıkamayan, yürümeye mecali olmayan kanat beki ile, hücum ile savunma arasında 70 metre mesafe ile ne yapmayı düşünüyor çok merak ediyorum.

1 8 Cevap Yaz
Hasan 14 Aralık 2019 18:34

Hakem açıklandığında maçı kazanamayacağımızı düşünmüştüm.Bu hakemle 10 maç yapın 9 unu kaybeder EsEs.

1 5 Cevap Yaz
Sezar 14 Aralık 2019 17:16

İki haftadır bu Ferhat niye oynatılır anlamak mümkün değil. Gelen geçiyor yine.

0 4 Cevap Yaz
bilek26 14 Aralık 2019 12:47

ne çoşması marko gitmiş diğer futbolcuların moral sıfırdır kesin diğerlerininde eli kulağında belli 5-0 yenilir geliriz yazıklar olsun yönetemeyeceğiniz takıma yönetici oluyorsunuz, siz de istifa edin. Madem futbolcuların parasını vermeyecektiniz ne demeğe diğer yönetime hazırlanan grupla ortak liste yapmadınız tek başımıza yönetecez deyipte markonun parasını vermemek te ne. Yönetim istifa.

0 7 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi