Ahmet Ataç 15 02 2024

Eskişehirspor ışık verdi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor ışık verdi
A
a

Eskişehirspor’un yeni transferlerinden İsmail Haktan Odabaşı, 1-1 sona eren Hacettepe maçı sonrası ESTV’ye açıklamada bulundu. İsmail geleceğe dair ışık verdiklerini söyledi.  

Sütiş Eskişehir
Geçen hafta Siyah-Kırmızılı kulübe imza atan 32 yaşındaki hücum oyuncusu İsmail Haktan Odabaşı, Hacettepe maçında ikinci devrenin başında oyuna girerek ilk kez forma giydi. Maç sonu ESTV’ye konuşan, İsmail Haktan Odabaşı, “Bu maça gelesiye kadar çok antrenman yapamadık. 2 gün arkadaşlarımızla yoğun bir şekilde toplantılar yaptık. Maçtan bir gün önce hocalarımız olsun futbolcu arkadaşlarım olsun toplantıdaydık. Maçta nasıl olmamız gerektiğiyle alakalı. Bu formanın hakkını nasıl vereceğiz kendi aramızda konuştuk” diye konuştu.
 
HAKEM YÜZÜNDEN 3 PUAN GİTTİ
Deneyimli futbolcu, “Buraya gelen taraftarımıza çok teşekkür etmek istiyorum. Bugün bir ışık yakmak istedik. Geleceğe dair şehre ve taraftarımıza bir ümit vermek istedik. Arkadaşlarım çok iyi bir mücadele gösterdiler. Hakem hakkında konuşmak istemiyorum ama bugün 3 puanımız gitti. Kaçan galibiyete üzülüyoruz. Soyunma odasında da üzüntü vardı. Ama olsun bu mücadele geleceğe dair önemli bir ışık yaktı. Yeni gelen arkadaşlarımız var. Bu hafta antrenman yapıp bir sonraki maça çok iyi hazırlanacağız. Hakem burada taraftarımız uzakta olduğu için yakın pozisyonu görmüyor ama iç sahada bakalım nasıl olacak göreceğiz” dedi.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Ozer 8 Şubat 2023 15:30

İyi

0 0 Cevap Yaz
İyi 8 Şubat 2023 15:29

İyi

0 0 Cevap Yaz
Esesli 7 Şubat 2023 21:49

Takım ışık verdi taraftar zaten her zaman ki gibi mükemmeldi ama İsmail sende o ışığı göremedik sahanın en kötülerinden biriydim umarız bu maç için geçerlidir bu durumun yoksa her maç böyle olursan fiyaskosun

0 3 Cevap Yaz
Kaan 7 Şubat 2023 14:46

Kayacan geliyor mu ?

0 0 Cevap Yaz
ekici26 7 Şubat 2023 13:44

Şu resimdeki futbolcu mu ışık verdi? Bu kadar da olmaz biraz tarafsız gerçekçi başlık atın.

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi