Eskişehirspor ile şampiyonluk yaşamaya geldim

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor ile şampiyonluk yaşamaya geldim
A
a

Eskişehirspor’un yeni transferi Ferhat Kiraz antrenmana çıktı. Deneyimli futbolcu ilk röportajını ES TV’ye verdi. Ferhat yaptığı açıklamada, “Buraya şampiyonluk yaşamaya geldim” dedi

Sütiş Eskişehir
ESKİŞEHİR'DE İLK KEZ ES TV'YE KONUŞTU
Eskişehirspor ile ilgili ES TV’ye konuşan Ferhat şunları söyledi; “Türkiye’nin en güzide kulüplerinden biri olan Eskişehirspor’a geldiğim için çok mutluyum. Büyük bir camia, büyük bir taraftar grubuna sahip. Yaklaşık bir hafta 10 gündür görüşmelerimizi sürdürüyorduk. Böyle büyük bir kulübün bana talip olması, transferimde ısrarcı olması, Başkanımız Halil Ünal ve eski hocam Fuat Çapa’nın katkıları ve istekleri beni onurlandırdı.” 

ÇOK MUTLUYUM
 “Eskişehirspor gündemime geldikten sonra kesinlikle buranın olmasını istemiştim. Son pürüzleri giderdik ve bugün antrenmandayım. Artık tecrübeli bir oyuncu olduğumu düşünüyorum. Uzun zamandır bu liglerde oynuyorum. Bu camianın nasıl bir camia olduğunu biliyorum. Bu takımın bir parçası olmaktan çok mutluyum. Şampiyonluk parolasıyla yola çıkıldığını biliyorum.” 

BU LİG ÇOK FARKLI
“Hedef olmadan bir şey olmaz. Bu lig Süper Lig’den farklı bir lig. Doğru oyuncular çok önemli. Yeni Malatya ve Ankaragücü’nden sonra 3’üncü şampiyonluğumu burada yaşamak istiyorum. Kadromuz şu an dar. Ama başkanımız bu işin üstesinden gelecektir. Sağlığını tehlikeye atacak şekilde Eskişehirspor için çaba sarf ediyor. Bunu gördüm. Bu takımın ardık hak ettiği yerde olması gerekiyor. Başarılı olmak için hiçbir engel yok.”

 
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi