Eskişehirspor ile o gün alay edenler bugün nerede?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor ile o gün alay edenler bugün nerede?
A
a

Eskişehirspor'un kötü gününde alay edenler bugün daha beter durumda? Küme düşme mücadelesi veren Birevim Elazığspor, Teknik Direktör Serhat Gülpınar ile yollarını ayırdı. Gülpınar 5 maçta sadece 3 puan alabildi.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor'un 11 Kasım 2018'de yani ligin ilk devresinin 12. haftasında Elazığspor deplasmanında verdiği onur mücadelesini hatırlarsınız. Maddi sıkıntılar nedeniyle futbolcularına lisans çıkaramayıp gencecik çocuklarla çıktığı ve büyük bir mücadele gösterip 3-2 kaybettiği Elazığspor maçı. O maçta Eskişehirspor'a 90 dakika küfür edip "Es Es kümeye" diye bağıran Elazığspor taraftarları bugün Eskişehirspor lige tutunurken kendi takımlarının küme düşüşünü izliyorlar.

Elazığspor'da tek sorun küme düşme de değil... Maddi sıkıntılar çığ gibi büyürken teknik direktörleri de istifa ederek Elazığspor camiasına büyük bir şok yaşattı.

Spor Toto 1.Lig ekiplerinden B.Elazığspor’da ligin ikinci yarısında yapılan transferler ve teknik direktör değişikliğine rağmen istenilen sonuçlar alınamayınca küme düşme potasından çıkamadı. Kümede kalma mücadelesini matematiksel olarak sürdüren bordobeyazlı ekip, son olarak Osmanlıspor’a 2-1 yenilmesinin ardından kulüp yönetimi Teknik Direktör Serhat Gülpınar ile yollarını ayırdı.

Gülpınar döneminde 5 maç oynayan Bordo-Beyazlı ekip bir galibiyet elde ederek sadece 3 puan almıştı. Öte yandan, Gülpınar ile yolların ayrılmasıyla ilgili şu ana kadar kulüp resmi bir açıklama yapmadı. Ligde düşme hattının içinde kalan ve oldukça zorlu günler geçiren Elazığspor’da yeni teknik direktörün birkaç gün içerisinde belli olacak.
Kaynak : www.anadolugazetesi.com
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Ali 23 Nisan 2019 14:21

Afyon kümeye..

0 1 Cevap Yaz
03afynlu 22 Nisan 2019 23:19

Afyon es es elele süper lige bütün maçlarına bu sloganıyla çok afyon es es kardeş takim

1 1 Cevap Yaz
SUCU 22 Nisan 2019 16:26

afyona ne demeli onlarda aynısını yapmadılarmı

0 1 Cevap Yaz
furemen 22 Nisan 2019 12:21

Alma mazlumun ahını!

0 8 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi