Eskişehirspor ile devam mı, tamam mı?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor ile devam mı, tamam mı?
A
a

Eskişehirspor'da sözleşmeleri sona erecek olan üç genç isim ile yönetim son kez görüştü, teklif sundu...

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor Kulübü Basın Sözcüsü Hasan Hüseyin Köksal dün gerçekleştirdiği basın toplantısında sözleşmeleri sona erecek olan Bedirhan Altunbaş, Fıratcan Üzüm ve Halil İbrahim Öner için açıklamada bulundu.

"Teklifleri sunduk"
Köksal, “Sözleşmesi sona eren 3 oyuncumuzla son kez görüştük. Kendilerine yeni anlaşma teklifi sunduk. Ödeyebileceğimiz sözleşme tutarını ilettik. Tabi ki sözleşmesi biten oyuncuların bir hedefi var. Gelecek kaygıları var. Kendilerine verebileceğimiz rakamları teklif ettik. Kendileri teklifimizi değerlendirecek.” dedi.
 
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Eses 14 Mart 2019 19:40

Genç arkadaşlara akıl verenlerin onların geleceği adına çok dikkatli olması lazım. Dalında olgunlaşmamış meyveyi koparıp yerseniz istediğiniz tadı ve verimi alamazsınız. Ya da ateşte pişirdiğiniz yemeği tam pişmeden indirir servis ederseniz o yemek insanlara zehir olur. Bu arkadaşlar da tam olgunlaşmadan transfer yaparlarsa ne Esese, ne de kendilerini bir faydaları dokunur? Aksine kendileri en büyük zararı çekerler. Menejerler oyuncuları pazarladıklarına bakarlar. Gittiği takımda oynamış, oynamamış onlar için ikinci planda kalır. Kendinizi ispatlamadan süperlige veya birinci ligde büyük paralar harcayarak kadro kurmuş takımlara giderseniz, ancak iyi bir yedek olursunuz. Unutmayın alt ligler sizler gibi büyük umutları olan ancak yanlış yapmış oyuncularla dolu, ayrıca bir sürü de genç yaşta futboldan uzaklaşmak zorunda kalanlar var.

2 3 Cevap Yaz
Bülent 14 Mart 2019 19:39

kendine oynayıp TOP EZENLER burada kalırlarsa lütfen köstek olmadan, destek olarak öğreninceye kadar kulübeden izleyebilirler. Sissoko ve özellikle Jesse nin koşu yollarını lütfen etüt ediniz.

0 3 Cevap Yaz
bilek26 14 Mart 2019 17:25

gitmeyi kafaya koyanı tutmayın gitsin.

0 3 Cevap Yaz
Susiç 14 Mart 2019 14:43

Eskişehirspor dan giderlerse tamamen kaybolup giderler bir daha burada yakaladıkları fırsatları hiç bir takımda yakalayamaz kiralık olarak gönderilirler

0 9 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi