Eskişehirspor için verilen sözler tutulsun

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor için verilen sözler tutulsun
A
a

Eskişehirspor’da ikinci Osman Taş dönemi başlarken, camia güvenini yitirmiş başkandan sözlerini tutmasını istiyor. Gözler, FIFA’daki dosyalara ödeme yapacağını söyleyen ve kulübe sponsor kazandıracağını belirten Taş’a çevrilmiş durumda

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor'un  30 Mayıs’taki kongresinde büyük umutlarla göreve gelen Osman Taş ve yönetimi 5 aylık zaman diliminde hayal kırıklığı yaşattı. Taş ve yönetimi önce Pinto’dan gelen -6 puan silme cezasının önüne geçemedi ve daha sonra lisans alınmaması nedeniyle bir -3 puanın daha gelmesine karşı koyamadı. Şehrin ve taraftarın güvenini yitiren eski yönetim daha fazla dayanamadı ve kulübü kongreye götürdü.

Osman Taş yeniden sözler verdi
13 Ekim’de ise Eskişehirspor için yeni bir sayfa açıldı. Osman Taş göreve devam etmek istediğini belirtti ve eski yönetimden hiç kimseyi listesine yazmadı. Başkan Taş camiaya bir kez daha söz vererek, FIFA dosyalarını ödeme yapılacağını söyledi. Ayrıca Taş, kulübe yeni sponsorlar kazandıracaklarının ve imzaların bu hafta atılacağının sözünü camiaya müjdeledi. Camia, güvenini yitirmiş Taş’ın bu sefer sözlerini tutmasını istiyor. 

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi