Eskişehirspor için vakit daralıyor

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor için vakit daralıyor
A
a

Sahipsiz bırakılan Eskişehirspor’da 28 Haziran’da genel kurul yapılacak. Genel kurul öncesi divan kurulu transfer yasağını kaldırmak için yoğun mesaisini sürdürüyor. Eğer transfer yasağı açılırsa Es Es için yeni bir yönetim oluşması kolaylaşacak

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor için başkan adayı çıkmaması nedeniyle yetkiyi eline alan Divan Kurulu, şu günlerde büyük emek veriyor. Ali Çelikoğlu, Mehmet Şimşek, Mehmet Kahya, Fatih Baturaygil ve Çetin Arslanoğlu’ndan oluşan Divan Kurulu, Siyah-Kırmızılı kulüpten alacaklı olanlardan imzaları toplamaya devam ediyor. Kurul, gerekli imzaların yarısından fazlasını topladı.
 
Eskişehir-İstanbul trafiği
Divan Kurulu, 28 Haziran’a ertelenen seçimli genel kurula kadar toplayabildiği kadar imzayla kongre üyelerinin karşısına çıkmayı istiyor. Divan Kurulu’nda bazı isimler Eskişehir’de yoğun bir mesai harcarken, Başkan Yardımcısı Fatih Baturaygil ve Sportif Direktör Murat Daldık, ise İstanbul’a gidip orada imza toplamaya çalışıyor.
 
28 Haziran’da kongre var
28 Haziran Pazartesi günü Hasan Polatkan Kültür Merkezi’nde yapılacak Olağanüstü Seçimli Genel Kurul için bir başkan adayının hala çıkmaması endişe veriyor.  28’ine kadar herhangi bir başkan adayının çıkmaması durumunda kulüp kayyuma devredilerek kapanma işlemlerine başlanacak. Bunun farkında olan Divan Kurulu o güne kadar transfer tahtasını açabilmek için çalışacak. Transfer tahtasının açılması durumunda bir adayın çıkması kolaylaşacak.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
ahmet çarıkçı 23 Haziran 2021 15:20

divan kurulu tüm eski başkanlardan alacaklarından vaz geçtiğine dair imzada toplamalı herkes silmeli alacağını.

0 0 Cevap Yaz
Ziya 22 Haziran 2021 14:41

End of the road

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi