Eskişehirspor için umut ışığı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor için umut ışığı
A
a

Önümüzdeki sezon 2. Lig’de mücadele edecek olan Eskişehirspor için tek kurtuluş yolu şu an için liglerden küme düşmenin kaldırılması gözüküyor.

Sütiş Eskişehir

Eskişehirspor haberleri

2. Lig’de olacağız
Boffin’den son olarak gelen -6 puan cezasının ardından puanı 11’e düşen Eskişehirspor, ligin bitimine 4 hafta kala küme düşmesi hemen hemen netleşti. 2020-2021 sezonunda 2. Lig’de mücadele edecek olan Eskişehirspor için şu an için tek kurtuluş yolu liglerde küme düşmenin kaldırılması olacak. Koronavirüs yüzünden liglerde şampiyonların belirlenmesi ve küme düşmenin kaldırılması gündemde.

7 kulüp başvurdu
Bu konu hakkında açıklama yapan TFF Başkanı Nihat Özdemir, “Yedi kulübümüz de federasyonumuza bu yıl ligden düşme olmaması, gelecek sezonun da 21 takımla oynanması konusunda müracatta bulundu. Federasyonumuz bu konuyu inceleyecek. Yönetim kurulu olarak gelecek sezonun kaç takımla oynanacağının, bu sezon ligden düşüp düşmeme kararını da önümüzdeki günlerde vereceğiz" açıklamasını yaptı.
Kaynak : Ahmet Deniz Canoruç / Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Hakan 23 Mayıs 2020 14:22

Süper ligde şampiyon olması istenen bazı kulupler batmiştı.1 sene önce kulup başkanı canlı yayında söyledi.Oyuncuların maaşlarını ödeyemiyoruz,1 milyar 250 milyon borç var ,battık demişti.Şimdi milyon avro verip yabancı oyuncu transferleri yapıyor.Bu nasıl adalet. Türkiyede sadece 2-3 kulup mü var.

2 1 Cevap Yaz
Bizde başvurdukmu 22 Mayıs 2020 23:25

Küme düşme olmasın diye Acaba bizim başkanda başvuru yaptımı????? Genelde başvuru ve evrak günü yetiştirme me sorunumuz var da o yüzden merak ettim.

3 1 Cevap Yaz
EKREM DOGRU 22 Mayıs 2020 18:48

ES ES ceza almadi :,Pinto ile anlasma yapildi.kume dusmeyecek

2 1 Cevap Yaz
Eses 22 Mayıs 2020 15:49

Eses puan sistemine göre alt lige düşmüyor almış olduğu ceza yüzünden düşüyor ve bu ceza UEFA dan geliyor yani küme düşme kalksa bile maalesef birtek eses düşecek

5 3 Cevap Yaz
Emre 26

Yani yine ilklerin takımı olacağız

3 1
Mustafa ali 22 Mayıs 2020 11:20

Dort klubun en az on katrilyon borcu var hala transfer yaptiriyorlar es es de 170 trilyonla batiriyorlar yazik ya federasyon zaten kendileri calip calip oynuyorlar anadolu klupleride yem 3 yada4 klup haric butun ligler borc bataginda federasyon uc buyuklerimizi koruma altinda tutmaya devam ediyor devletin bile doviz bulmada zorlandigi su donemde beylerimiz 20 30 milyon eurolara transfer pesindeler nereden buluyorlar bu paralari hayret

0 13 Cevap Yaz
Esesli

4 büyük yok Tek Büyük ES-ES !!! 3 büyütülmüşler diyoruz biz onlara...❤🖤❤

8 10
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi