Eskişehirspor için toplanan para kaç TL?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor için toplanan para kaç TL?
A
a

Eskişehirspor maddi zorluklarla boğuşurken taraftar da destek vermeye devam ediyor. Şehri Sevda taraftar grubu, topladıkları parayı teslim etti.

Sütiş Eskişehir
Maddi anlamda çok zor günlerden geçen Eskişehirspor için taraftarlar kaynak arayışlarını sürdürüyor. Son olarak Şehri Sevda taraftar grubu, kulübe kaynak sağlamak amacı ile topladıkları 20.500 TL'yi İcra Kurulu üyelerine teslim etti. Teknik Direktör Fuat Çapa taraftarlara teşekkür ederek kötü günlerin birlik ve beraberlikle
atlatılacağını belirtti. Taraftarlar Es Es için kaynak arayışlarına devam edecek.  

Es Es’e moral yemeği

Yarın Altay’ı sahasında ağırlayacak olan Eskişehirspor geçtiğimiz akşam moral yemeğinde bir araya geldi. Rodop Köftecisi’nin sahibi Ali Kılınç takımı konuk ederken Siyah Kırmızılı ekibe Altay ile oynanacak olan karşılaşma için başarı diledi. Eskişehirspor Teknik Direktörü Fuat Çapa takımı yemekte ağırlayan İş adamı Kılınç’a teşekkür etti. 

Hazırlıklar devam ediyor

Spor Toto 1. Lig’in 15’inci haftasında yarın Altay’ı ağırlayacak olan Eskişehirspor bu karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor. Şimşekler, Altay karşılaşmanın taktik provasını gerçekleştirdi.

Yarın sahasında Altay ile çok önemli bir karşılaşmaya çıkacak olan Eskişehirspor bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik Direktör Fuat Çapa önderliğinde çalışan Kırmızı Şimşekler yaklaşık 90 dakikalık bir antrenman gerçekleştirdi. Koşu ve ısınma turlarıyla başlayan antrenman top çalışmasıyla devam etti. Son bölümde ise
Eskişehirspor, Altay maçının taktik provasını yaparak günü noktaladı. Es Es çalışmalarını bugün yapacağı antrenmanla tamamlayacak. 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
askeriücretli 8 Aralık 2018 15:10

la yirmibinlira ayıp yaa

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi