Eskişehirspor için tek çıkış 3 puanda

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor için tek çıkış 3 puanda
A
a

Eskişehirspor ligin 13’üncü hafta maçında bugün 52 Orduspor ile karşı karşıya gelecek. Ligde oldukça formda olan rakibi karşısında Es Es kazanıp alt sıralardan kurtulma adına umutlarını sürdürmeyi hedefliyor. Mücadele saat 14.00’de başlayacak ve Eskişehir Atatürk Stadyumu’nda oynanacak.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
9 günde üç zorlu lig maratonuna başlayan Eskişehirspor, geçtiğimiz hafta İstanbul deplasmanında Çatalcaspor ile karşı karşıya gelmişti. Rakibi karşısında 1-0 geriye düşmesine rağmen mücadeleyi bırakmayan Kırmızı Şimşekler sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrılarak zorlu deplasmandan 1 puanla dönmüştü. Şimşekler zorlu maç periyodunun ikincisine bugün çıkacak. Es Es sahasında Karadeniz temsilcisi 52 Orduspor’u ağırlayacak.

HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI
Es Es - 52 Orduspor FK maçı bugün saat 14.00’te Atatürk Stadyumu’nda oynanacak. Serinin üçüncü maçı ise Pazar günü Yeni Mersin İdmanyurdu virajı olacak. Eskişehirspor TFF 3. Lig'in 13’üncü haftasında bugün oynayacağı 52 Orduspor FK maçının hazırlıklarını dün tamamladı. Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’nde Teknik Direktör Emre Özbayer ve ekibi yönetiminde saat 12.00'de başlayan antrenmanda Es Es taktik çalışmasıyla günü noktaladı.

BİR İLK OLABİLİR
Eskişehirspor eğer bugün 52 Orduspor ekibinden puan alırsa aylar sonra ilk kez peş peşe oynadığı 3 maçtan da puan çıkarmış olacak. Geçen sezon (2021-22) 2. Lig’de mücadele eden Siyah-Kırmızılı takım, ilk devrenin son 3 maçında sahadan beraberlikle ayrılmıştı. Takım o günden sonra peş peşe 3 maçtan puan çıkaramadı.
 
DÜDÜK TERECE’DE OLACAK
Eskişehirspor ile 52 Orduspor arasında bugün oynanacak olan karşılaşmayı yönetecek hakem dün açıklandı. Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu tarafından yapılan açıklamaya göre mücadeleyi Batman bölgesinden Mehmet Terece yönetecek. Terece’nin yardımcılığını ise Recep Korkmaz ve Şükrü Çavcı yapacak.
 
Eskişehirspor için tek çıkış 3 puanda 23.11.2022
ARDA FORMA GİYEMEYECEK
Eskişehirspor’un genç futbolcusu Arda Okumuş bugün oynanacak olan karşılaşmada forma giyemeyecek. Geçtiğimiz hafta İstanbul’da oynanan Çatalcaspor mücadelesinde sarı kart gören Arda kart sınırına ulaştı. Arda’nın yokluğunda Teknik direktör Emre Özbayer’in savunmada Onur Bayramoğlu ve Eray Ertorun ikilisini oynatmayı düşündüğü öğrenildi.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Esk26 23 Kasım 2022 10:38

Haydi çocuklar başarabiliriz isteyince herşey olur, azimle işeyen duvarı deler başarılar

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi