Eskişehirspor için tek çare Ocak ayında...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor için tek çare Ocak ayında...
A
a

TFF 3. Lig’de de gördük ki bu işin şakası yok. Bizim Çocukların kapasitesi bu kadar, ellerinden bu kadar geliyor. Şehri yönetenler, bu şehirde söz sahibi olanlar; seçilmişi, atanmışı, iş adamı, eski başkanı, eski yöneticisi kısacası herkes artık şimdiden Es Es için harekete geçmeli. 

Sütiş Eskişehir
TFF 3. Lig’de de gördük ki bu işin şakası yok. Bizim Çocukların kapasitesi bu kadar, ellerinden bu kadar geliyor. Şehri yönetenler, bu şehirde söz sahibi olanlar; seçilmişi, atanmışı, iş adamı, eski başkanı, eski yöneticisi kısacası herkes artık şimdiden Es Es için harekete geçmeli. 

ESKİŞEHİR UYAN ARTIK

Önce 1922 Konyaspor’a sonra Hacettepe 1945’e karşı hezimet yaşadık. İkisi de düşme hattında rakiplerimiz olacak ekipler ancak biz adeta ligin averaj takımı olmuş durumdayız. Eskişehir’in artık uyanması gerekiyor!
KÜME DÜŞÜYORUZ
Bu kulüp ocak ayında transfer açmazsa küme düşer! Kimseyi kandırmaya, umut vermeye gerek yok. Futbolcuların kapasiteleri bu kadar… Ligde 4 karşılaşma oynadık ve kalemizde 11 gol gördük, sadece 1 puanımız var.
YÖNETİM ÇARESİZ
Yönetim çaresiz. Transferi açmaları imkansıza yakın, maddi durumları kısıtlı ve önlerinde büyük engeller var. Kadroyu korumayı başardılar, takımı sahaya çıkardılar… Hatta bu ligi bilen hocalardan bir tanesini de takımın başına getirdiler... Ancak kadroya yapacakları bir şey yok…
ŞEHRİ YÖNETENLER GÖREVE
Valilik, belediyeler, milletvekilleri, odalar, sanayiciler, esnaflar… Kısacası tüm şehir artık Eskişehirspor için kenetlenmeli. Tek çıkış yolumuz var. Transferi açmak, kadroyu güçlendirmek… Takım amatöre düşerse bu ayıp herkesin olacak. Eskişehirspor sahipsiz kalmasın.
DÜŞMEK DEMEK AMATÖR DEMEK
Eğer transfer açılmazsa bu takım, devre arasında küme düşmeyi garantiler. Eskişehirspor’un küme düşmesi demek artık amatör ligde mücadele edecek olması demek. Kapanması demek. Yani koskoca futbol şehri amatör kümeye gider! Şehrin en önemli markasının yardıma ihtiyacı var!
EN ÇOK GÖREV ONLARA DÜŞÜYOR
Bu takımı bu hale getiren başkanlar ve yöneticilere de büyük görev düşüyor. Kimisi forma giymeyen adama milyon Eurolar verdi, kimisi Süper Lig’de ki efsaneyi kadroyu bozup takımı küme düşürdü. Kimisi pandemi döneminde takımı 2 kez küme düşürdü. Hepsinin sorumluluğu var. Artık hesaplaşmayı bırakıp, Es Es etrafında birleşmeliler. Transfer yasağının kaldırılması için harekete geçmeliyiz!
 
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Sezar 26 Eylül 2022 12:26

Bir üniversite rektörlüğü çalışması ile Eskişehir'in ileri gelenleri bir sempozyum gibi toplanarak kurtuluş için fikirleri alınıp, birlik ve katkı sağlama yolları araştırılabilir belki.

3 3 Cevap Yaz
Kemal 26 Eylül 2022 11:07

%100 destekliyoruz.

0 4 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi