Eskişehirspor için tehlike çanları çalıyor

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor için tehlike çanları çalıyor
A
a

 Eskişehirspor'da, takımın eski futbolcusu Sebastian Pinto’ya ödenmeyen borç nedeniyle küme düşme tehlikesi yaşanıyor

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor son dakika gelişmesiEskişehirspor'da, takımın eski futbolcusu Sebastian Pinto’ya ödenmeyen borç nedeniyle küme düşme tehlikesi yaşanıyor. Siyah-kırmızılı takım, sezon başında Pinto’ya ödenmeyen borçlar yüzünden Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği (FIFA) tarafından -6 puan silme cezası almıştı.
Eskişehirspor önceki sezonlarda forma giydirdiği futbolculara olan borçlarıyla uğraşmaya devam ediyor. Sezon başında -6 puan silme cezası alan EsEs’in başından kara bulutlar dağılmıyor. Kulüpten alınan bilgilere göre siyah-kırmızılı camianın şu anda Sebastian Pinto’ya 500 bin Euro, Ruud Boffin’e 500 bin Euro, Akaminko’ya 500 bin Euro ve Funes Mori’ye de 122 bin Euro borcu bulunuyor. Boffin ve Akaminko’nun dosyaları Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi’nde (CAS) görülürken Funes Mori ile görüşen kulüp yetkilileri Arjantinli oyuncudan ek süre istedi. Eskişehirspor’un Pinto’ya 20 Ağustos-20 Eylül tarihlerinde toplamda yapması gereken 200 bin Euro da henüz ödenmedi. Eskişehir temsilcisinin 2015-2016 sezonunda formasını giyen Pinto’ya olan borcunu ödemediği takdirde küme düşme tehlikesi bulunuyor. Kulübün nasıl bir önlem alacağı merak ediliyor.
Öte yandan geçen pazar Eskişehirspor'un olağanüstü seçimli genel kuruluna 999 delegeden sadece 60'ı katılmış, yeterli sayıya ulaşılamadığı için genel kurul 13 Ekim Pazar gününe ertelenmişti.


 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Birol söğütkıran 8 Ekim 2019 19:41

Pintoyu kim neden getirdi ....sayın hoşcanin kiyaklari bunlar. Asıl suçlu hoşcan ve erturul sağlam bu duruma düzmemizin sorumluları

1 2 Cevap Yaz
esesli 8 Ekim 2019 17:21

aslında çok iyi olur boşu boşuna para kaybı yaşamayız...

1 2 Cevap Yaz
pompeo 8 Ekim 2019 16:59

haddi bakalim "Yeni Olusum Grup" ... acil dosyalari bi kapatin bakiiim simdiden ... görelim ne oldugunuzu ...

1 1 Cevap Yaz
ESES26 8 Ekim 2019 11:55

Eskişehirspor'un olağanüstü seçimli genel kuruluna 999 delegeden sadece 60'ı katılmış, yeterli sayıya ulaşılamadığı için genel kurul 13 Ekim Pazar gününe ertelenmişti. EYER PİNTODAN KÜME DÜŞÜRME GELİRSE SORUMLULAR DELEGELERDİR. GELMEDİKLERİ İÇİN

2 6 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi