Eskişehirspor için tehlike...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor için tehlike...
A
a

Eskişehirspor’un konuğu olacak olan Osmanlıspor'un bu istatistiği Eskişehirspor için adeta tehlike çanlarının çalmasına sebep oluyor. Osmanlıspor bu sezon deplasman performansıyla ön plana çıkıyor. Başkent temsilcisi, ligde şimdiye kadar topladığı 13 puanın 9’unu deplasman maçlarından aldı.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor 4 Kasım Pazar günü Osmanlıspor'u konuk edecek. 2017-18 sezonunda Süper Lig’den düşen Osmanlıspor bu sezon Spor Toto 1. Lig’de istenilen performansı sergileyemiyor. Sezona kötü bir başlangıç yapan Osmanlıspor ilk iki haftaya mağlubiyetle başladı. Boluspor ve Giresunspor’a yenilen Başkent temsilcisi galibiyetle deplasmanda tanıştı. Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay’ın talebeleri geride kalan 10 haftada 13 puan topladı.

Osmanlıspor bu sezon deplasmanda gösterdiği başarılı performansla dikkatleri üzerine çekiyor. Osmanlı topladığı 13 puanın 10’unu deplasmanda aldı. Balıkesirspor, Kardemir Karabükspor ve Gazişehir Gaziantep’i deplasmanda mağlup etmeyi başardı. Osmanlı, deplasmanda sadece Boluspor’a mağlup olurken Hatayspor deplasmanından da 1 puan çıkardı. Başkent temsilcisi evinde sadece bir maç kazanabildi.

Eskişehirspor’un 4 Kasım Pazar günü rakibi olacak olan Osmanlıspor, bu karşılaşmaya yaralı çıkacak. Lige istediği gibi başlangıç yapamayan Ankara temsilcisi 13 puanla 10’uncu sırada yer alıyor. Osmanlıspor son olarak sahasında Altınordu’yu konuk etmişti. Es Es galibiyetiyle Osmanlıspor karşısına moralli çıkan Altınordu rakibini 1-0 mağlup etti. Osmanlıspor son olarak geçtiğimiz gün Türkiye Kupası 4. Eleme Turu’nda Nazilli ile karşı karşıya geldi. Nazilli güçlü rakibini 3-2 mağlup ederek tur atladı.

Spor Toto 1. Lig’in 10’uncu haftasında oynanacak olan Eskişehirspor-Osmanlıspor karşılaşmasını yönetecek hakem açıklandı. Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu tarafından yapılan açıklamaya göre zorlu mücadelede Kutluhan Bilgiç düdük çalacak. İzmir bölgesi hakemi Bilgiç’in yardımcılıklarını ise Oğuz Terzi ve Hüsnü Emre
Çelimli yapacak. 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Recep Tayyip 3 Kasım 2018 00:55

O na bakarsan bizde 8 puanın hepsini iç sahada aldık.. İstatikse al sana istatistik.

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi