Eskişehirspor için sponsor görüşmelerine hız verdi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor için sponsor görüşmelerine hız verdi
A
a

Eskişehirspor’da liste hazırlıklarını sürdüren ve kulübün yeni başkanı olmaya hazırlanan Rıza Soydaş kritik görüşmelerini sürdürüyor. İstanbul’da Aktif Bank ve sponsorlarla görüşen Soydaş’ın tek istediği önlerine engel olmamaları.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberleri: Kulübü sahipsiz bırakmayacaklarını açıklayan Rıza Soydaş yoğun bir mesai içine girdi. İstanbul’da Aktif Bank ve bir çeşit sponsorluk görüşmeleri yapan Soydaş, bir diğer yandan da güçlü bir liste oluşturmayı hedefliyor. Yükün çok ağır olduğunu ve herkesin desteğine ihtiyaç duyduklarını belirten Soydaş, Herkes sorumluluk almaktan kaçıyor. Biz göreve gelirsek yapabileceğimiz öncelikli iş, mevcut kadroyu korumak ve takımı ligde bırakmanın yollarını bulmak olacaktır” dedi.

Gelişmeleri paylaşacağım

Bu yüzden kimse yönetime talip olmaya yanaşmadığını aktaran Soydaş, “Kulübün sahipsiz kaldığı bu ortamda, acil sorunları çözebilecek bir kulübü yaşatabilecek bir yönetim gerekiyor. Pazar günü yapılması gereken genel kurulda bir kez daha gerçekleri gördük. Aktif Bank ile daha önce bir görüşme yapmıştım. Banka acil ödenmesi gereken futbolcu alacaklarını çözmek istiyor. Bu konuyla ilgili gelişmeleri kamuoyu ile önümüzdeki günlerde paylaşacağım. Ayrıca Çarşamba günü değerli başkanımız Kazım Kurt ile tekrar bir araya geleceğiz” dedi.

Köstek oluyorlar

“Saymakla bitmeyecek sorunları göreve geldiğimizde önümüzde bulacağız” diyen Soydaş şunları söyledi; “Kulübün yok almakla karşı karşıya olduğu bu süreçte; destek olmayanlar, köstek olmasın yeter. Biz önemli bir görev için yola çıktık fakat birileri paçamızdan aşağı çekmeye çalışıyor. Daha aday bile olmadan önümüze set çekmeye çalışanlar, göreve geldiğimizde neler yapar düşünmek bile istemiyorum. Nasip olurda göreve talip olur ve bu göreve gelirsek, hepsinin üstesinden gelmeye çalışacağız”
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Bayram 20 Kasım 2019 11:56

Eskişehirspor’u kurtaracak yönetim ilk önce güvenirliliği ile güven duygusunu önce futbolculara daha sonra şehire gösterecek kimse yoksa eskişesporu kimseye bırakmayız tavrı baştan sıkıntı olabileceği problem oluşturabileceğini gösteriyor kasaba takımları bile forma sponsor alırken Eskişehirspor’a kimse bir şey vermek istemiyor neden güven itibar kalmamış söz ve sözler veriliyor icraat sıfır değil sıfırın altında bu takımı yönetmeye vizyonu olan kişiler gelmedikçe kaybolan itibarı yerine getirmedikçe kongre yapar dururuz bize futbolcudan başlıyarak taraftar sponsor güvenmesi gerekir birileri gelmişti önce güven diye kurulu takımı bile yönetemediler onlara oy veren vizyonsuz delegeler bizi bu hale düşürdüler Eskişehirspor halkın takımıdır hangi ligte olursa olsun amatörde dahi olsa ben ve benim gibi düşünen kişiler seyretmeye gider önemli olan yönetimin var olan enerjiyi sönmüş olan volkanik dağın faaliyete geçirmesi güven duygusuyla gerisi gelir

0 2 Cevap Yaz
Muharrem 19 Kasım 2019 15:52

Bence boşuna secim oluyor nasil olsa bir bahaneyle tekrar secime gidilecek ortada birileri köstek oluyor diye laf dolaşiyor aciklayin bütün camia da dostunu düşmani ni bilsin hepsi bahane gibi geliyor ya tam destek yok yada buisin altindan kalkamazsak bunuda bahane ederiz diye düsünüyorum bu ara murat diri neden birseyler aciklamiyor madem taraftari temsil ediyor aciklasin o zaman baska zaman diger yönetimlerden herseyden haberi oluyor bu söylemlerden niye yok osman taşla birlikde murat diride istfa etmesi lazimdi es ese cok zarari var yoksa tirciyla pancarci cokmu kizar insanlari aptal yerine koymayin kimse köstek olanlar camiaya aciklansin

0 11 Cevap Yaz
263534 19 Kasım 2019 15:04

Lütfen artık şu köstek olanlarI açıklansın.

1 9 Cevap Yaz
sefa 19 Kasım 2019 11:43

Yıllardır gelen veya yönetime talip olan aday olanların ortak söylemi; Birileri kçstek oluyor. Fakar; bu köstek olanları bir türlü kamuoyuna kimse açıklamadı. Sanırım bunlar hep dış mihrakların (ABD ve İSRAİL'in) oyunu :).. Artık şu köstek olanları birileri açıklasa da merak edenlerin merakı da giderilse mesela.

0 16 Cevap Yaz
Erhan 19 Kasım 2019 09:49

Kim köstek oluyor hiçbirini bilmiyoruz, acaba gerçek mi Daha başlamadan bahaneler. Ya yeni oluşumun önünü açın olmuyorsa bu her şeye rağmen takımı ayağa kaldırma ümidi olan bir kişi var oda Halil Ünal. Şehirden biraz destek alırsa bu takımı ligde bırakır seneye de inşallah hakettiğimiz yer için mücadele edecek kadroyu kurar

23 9 Cevap Yaz
es es

bu takımı bu hale getirenlerin başında halil ünal yokmu hala halil ünal deniliyor. biz böyle adamlardan hoşlanıyoruz galiba deve diken hesabı.

1 13
Emre şan

Halil Ünal diyor hala valla pes yazık günah şaka mısın kardeş sen yaa

3 6
Es 19 Kasım 2019 09:36

Köstek olanları açıklayın Sayın Rıza soydaş onlara en güzel tepkiyi Eskişehir ve ESKİŞEHİRSPOR camiası verir.

1 16 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi