Eskişehirspor için son 48 saate girdik!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor için son 48 saate girdik!
A
a

Eskişehirspor transfer yasağını kaldırmak için Perşembe gününe kadar alacaklı kişilerden imza toplamaya çalışacak. 2018-2019 futbol sezonun 2. transfer ve tescil dönemi 48 saat sonra sona erecek. Kısacası koca bir kulübün kaderi 48 saat içinde belli olacak.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor’un kaderi Perşembe günü belli olacak. 2 buçuk yıldır transfer yasağı nedeniyle kadrosuna takviye yapamayan Kırmızı Şimşekler en sıkıntılı sürecini bu yıl yaşadı. 2018-19 sezonuna genç oyuncularıyla mücadele etmek zorunda kalan Siyah Kırmızılı ekip sezonun ilk yarısını küme düşme hattında tamamlamıştı.

Tüm camia sezonun ikinci yarısında transfer cezasının kaldırılmasını beklerken geçtiğimiz gün gelen haberle sarsılmıştı. Başkan Kaan Ay ve Fuat Çapa avukatların son anda fikir değiştirdiği ve rakam yükselttiklerini belirterek işin çıkmaza girdiğini söylemişti. Ancak yönetim son dakikada kadar transfer yasağını kaldırmak için uğraşacak.

Yeni yönetimin, transfer yasağı konusunda avukatlarla son görüşmeleri yapıp alacaklı olan kişileri ikna etmeye çalışacağı öğrenildi. Kuşkusuz Es Es yönetiminin önündeki en büyük engel ise para. Para karşılığında Cemali Sertel ve Mehmet Özcan gibi önemli futbolcuların bonservisini isteyen avukatla, anlaşmaya varamayan Başkan Ay’ın, nasıl bir yol haritası izleyeceği merakla bekleniyor.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Açılmasın 29 Ocak 2019 11:19

Gençler ilk yarı performansını ikinci yarıda da sergilerse düşmeyiz inşallah tahta açıldığında uzun süredir oynamayan futbolcular ne kadar faydalı olabilecek

0 1 Cevap Yaz
açılmasın 29 Ocak 2019 10:01

transfer tahtası açılsa ne olacak bir türlü anlayamıyorum kulüpte erzak alacak para yok üstüne birde transfer yapılacak ve kulüp daha da mı dibe saplanacak??

0 5 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi