Eskişehirspor için son 27!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor için son 27!
A
a

Eskişehirspor, Ulusal Kulüp Lisansı şartını yerine getiremedi. TFF ise Es Es gibi lisans evraklarını yerine getiremeyen kulüplerine ek süre şansı tanıdı.

Sütiş Eskişehir
TFF Kulüp Lisans Kurulu, Ulusal Kulüp Lisans Sistemi kapsamında değerlendirmelerde bulunarak, yapılan incelemeler sonucunda en üst 3 lig olan Süper Lig, TFF 1. Lig ve Misli.com 2. Lig’deki kulüplerin yapmış olduğu başvuruları sportif, altyapı, personel, hukuki ve mali kriterlere göre inceledi. Kurul, Ulusal Kulüp Lisansı ikinci aşama kararlarını vermek için yaptığı toplantıda, 34 kulübe lisans verirken, evrakları eksik olan kulüplere ise para cezası ve 30 gün ek süre verdi. Para cezası ve ek süre alan kulüpler içinde olan Eskişehirspor’da, en büyük sorun ise futbolculardan alınması gereken imzaların tamamlanmaması. Önlerinde kalan 27 gün içinde eksik evraklarının ve imzaların tamamlanıp, kulüp lisansı alınması halinde, Eskişehirspor hem transfer tahtasını açmış olacak, hem de 3 puan silme cezasından kurtulacak.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
eses 3 Temmuz 2021 18:58

Şu imza konusu çıktıkca ey eski yöneticiler utanmıyormusunuz reziller iki üç kişi şu takımı ne hale soktunuz ALLAH SİZİ BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN. Halk size zaten gerekli olanı söylüyo cevrenizden utanın bu olayların sebebi olarak.

0 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi