Eskişehirspor için Sinan Ören de imza verdi!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor için Sinan Ören de imza verdi!
A
a

Eskişehirspor'da transfer tahtasını açmak için çabalayan yönetim borçlu olduğu kişilerden imza toplamaya devam ediyor. Son müjde uzun yıllar Eskişehirspor'da görev yapan Eskişehirli kaleci Sinan Ören'den geldi. Şimdi sadece 3 imza kaldı...

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor'da transferi açmak için imzalar toplanmaya devam ediyor. Uzun yıllar Eskişehirspor'da görev yapan Eskişehirli kaleci Sinan Ören, kulübün transfer tahtasını açabilmesi için imzayı verdi.

Sinan, sosyal medya hesabından konuyla ilgili yaptığı açıklamada,

"Eskişehir kamoyuna. Geçmişi başarılarla dolu Anadolu Yıldızının tarihinin en zor günler geçirdiğini üzüntüyle takip etmekteyim... Özellikle taraftarlarla birlikte icra kurulu adı altında kurulan klübü yaşatma birliğininde direnişini tebrik ediyorum. Geçtiğimiz 31 Ağustos akşamı şahsıma ve aileme planlı olarak yapılan itibarsızlaştırma çabalarına inat,kişilere olan haklı davama rağmen, bugünkü kongrede kulübümüzü bu hale getirenlerin başkan olmayacağı ümidiyle gerekli olan imzami verdim... Ayrıca büyük bi parantezde koca yürekli genç kardeşlerime ; Belki zoraki verildi bu sorumluluk onlara ama aslanlar gibi geldiler üstesinden... Umarım transfer açıldığında da Bizim Çocuklar dediğiniz kardeşlerime sahip çıkmaya devam edersiniz... Yaşasın Eskişehirspor'umuz" ifadelerine yer verdi.

Eskişehirspor kulübü yetkililerinden alınan bilgiye göre sadece 3 imzanın eksik olduğu ve onların da kısa sürede alınacağını umut ettikleri bildirildi.
Kaynak : Ahmet Deniz Canoruç / Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi