Ahmet Ataç 15 02 2024

Eskişehirspor için Pinto'da umut ışığı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor için Pinto'da umut ışığı!
A
a

Eskişehirspor’u küme düşürme yetkisine sahip olan Sebastian Pinto’da umutlandıran bir gelişme yaşandı. 500 bin euroluk alacağında indirime giden Pinto’nun, Es Es’e karşı tutumunda da yumuşamaya gittiği öğrenildi

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberi: 2016 yılında Eskişehirspor forması giyen Sebastian Pinto, FIFA’dan kulübe yazı gelmiş ve küme düşürme cezasının 26 gün içinde futbolcuya 500 bin Euro ödenmediği takdirde uygulanacağı belirtilmişti. Es Es yönetimi bu kriz sonrası harekete geçmiş ve Pinto ile görüşmelere başlamıştı. Eskişehirspor yönetimi dünyayı kasıp kavuran koronavirüs yüzünden yaşanan ekonomik kriz durumunda Pinto’dan indirim ve anlayış talep etmişti.
 
İndirime gitti
Şilili futbolcu ile yapılan görüşmeler sonrası yüzleri güldüren bir gelişme yaşandı.  Pinto’nun biraz olsun kulübe olan tutumundan vazgeçtiği ve indirime gittiği öğrenildi. Pinto’ya ödeme yapmak için 18 günü kalan Eskişehirspor yönetimi rakamı düşürebildiği kadar düşürüp futbolcuya ödeme yaparak küme düşürme cezasının önüne geçmeyi hedefliyor.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
EKREM DOGRU 1 Mayıs 2020 22:13

PINTO AVUKATI KANALI ILE BOFFIN E DE GÖNDERDİKLERİ GULUNC TEKLIFI REDDETTI!!! MÜBAREK RAMAZAN AYINDA BARI YALAN SÖYLEMEYİ BIRAKIN!!!!

0 2 Cevap Yaz
Efsane26 25 Nisan 2020 04:06

Adam indirime gitse ne olacak nasılsa ödeyemiyoruz. Pintoya kızıyoruz ama haksızlık ediyoruz adam öyle böyle 4 yıldır erteliyo borcunu biz bu adama kızıyoruz. Adama bu mukaveleyi yapanlara kızmak lazım. Gelen yönetimler siz ne iş yaparsınız insan o kadar senede 2 taksit ödeyemez mi? Simdide pintoya kiziliyo. 4 senedir alacak ertelemiş adama kiziliyo şaka gibi

0 2 Cevap Yaz
İndirecekler tabikiii 23 Nisan 2020 21:26

Ömürlerinde kazanmadıkları parayı eses den istemek??? Takım 1.liğde olduğunda geliri alt liğlere göre biraz iyi oluyor buda alacaklıların indirime yanaşmamasına ve sürekli düşürme kozuyla tehtit etmelerini sağlıyor. Düşen takımın dahada düşmesi kimseyi korkutmuyor. Gelir zaten yok neyi alacaklar mecburen indirim yapacaklar. Dünyanın geldiği nokta belli virüsten kimse dışarı bile çıkamıyor. İndirime mecburlar zaten bitmişiz.....

0 0 Cevap Yaz
Armando 23 Nisan 2020 14:19

Yahu küfür etmek istemiyorum. Gelen cezalar ve yönetemediğinizden dolayı zaten küme düştük. 30 u aşkın dosya var. En az 5 tanesi kritik. Paranız vardı madem neden Boffin için ödeme yapmadınız ? Ya bırakın Allah askina bu taraftarı keriz yerine koyuyorsunuz hala utanmadan erteledik indirimde anlaştık falan ne anlatıyorsunuz ya siz bitti bitti bu zene düştük seneye kaç oyuncu kalcak ? Daha sonra dosyalardan -30 yeriz üzerine de 1 küme düşme daha olur size Amatör küme ! Ondan sonra çıkar tv de 3 5 tanesi ya şov yapar ya da ona bile cesaret edemeden kaçar gider. Hala bi inancı olan varsa tebrik ediyorum. Yarın bi proje takimi kursalar yine aynı kuklalar çıkar piyasaya 10 sene falan futboldan uzak kalalım içimizdeki hainlerin satıcıların birer birer futbolu unutması lazım mamaları kesilsin ki devam edemesinler.

0 7 Cevap Yaz
Hakan 23 Nisan 2020 12:01

Takımı zaten Pinto -9 puan sildirerek düşürdü.Takım dağıldı,moraller bozuldu.Sabretseydi.belki süper lig yolu bile açılabilir ilk altıya girebilirdik.Parasını da alabilirdi.Şimdi bir kuruş ödemeyin.Zaten düştük.Acımayana acınmaz.

2 2 Cevap Yaz
Ekrem Doğru 23 Nisan 2020 02:20

YALAN!!!!!!!!!!!

0 6 Cevap Yaz
Dik Duruş 22 Nisan 2020 20:21

Zaten düştük neyine veriyosun Bali hakkını kullansın bitsin.

2 2 Cevap Yaz
Selçuk Kaya 22 Nisan 2020 16:21

Ölümü öteleme....

1 2 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi