Eskişehirspor için önemli görüşme

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor için önemli görüşme
A
a

Eskişehirspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, Eskişehir AK Parti Milletvekili Nabi Avcı ile görüştü.

Sütiş Eskişehir
Eskişehir’de rektörler, sivil toplum örgütleri başkanları, belediye başkanlarıyla görüşmeler yapan Çapa son olarak Nabi Avcı ile Eskişehirspor için görüştü.

Avcı, Es Es’in bulunduğu durumdan ötürü çok üzgün olduklarını belirtirken, kulübün her zaman yanında olduklarını söyledi.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Osman ilker çelik 12 Ekim 2018 15:06

Kulübü bu duruma düşürenlerden hesap sorulmalıdır. Hesabı veremiyenler bıraksınlar görevi. Seyirciye yazık.

3 8 Cevap Yaz
Adil 12 Ekim 2018 13:42

Hadi baska kapiya.mesela chp ye

16 4 Cevap Yaz
Türker 12 Ekim 2018 12:15

Yardım yapsalarda yapmasalarda onlara bu saatten sonra yağmurlu havada su yok

4 17 Cevap Yaz
ess 12 Ekim 2018 10:29

vatandaş olarak istemiyormuş, gs ye yardım yapılır ses yok, fbye yapılır ses yok, bjkye yapılır ses yok, hele hele ankaragücüneaçıktan yapılır yine ses yok, yardım yapılmayan takım artık yok. ama eses olunca "devletin parası niye esese gidiyür" bırak bu işleri ağa. aynı şeyi belediye için de söyleyebiliriz. akpli olsun olmasın (izmir-göztepe) neredeyse bütün belediyeler, bir şekilde yardım yapabiliyor, ama iş eskişehir belediyesine gelince "büyükerşen yardım yapmak zorunda değil taam mıaa" bırak bu işleri. evet, bu kafayla, oyalamayla gittiği sürece zaten akpye oy yok da, asıl kaybeden büyükerşen olacaktır. ekmelettinde ne yaptıysak bu seçimde aynısı olacaktır. madem biz kaybettik, sizin vasfınız nedir ki kazanacaksınız! siz de kaybedeceksiniz..

4 16 Cevap Yaz
Marmara kazim

Birileri yesin devlet odesin yok oyle.

9 9
YUKSEL

Oncelikle sunu soylemek istiyorum. Mademki biz kaybediyoruz ,sizede kaybedeceksiniz sozune kaybeden Eskisehir olacak bunu bilmenizi istiyorum zaten oynanan oyunda tikir tikir isliyor. Mantikli dusunup isin icinden nasil cikilir yerine bir kurgudur gidiyor asil hesap secilmis bakan ve millet vekillerine sorulmali ne kadar pisirik bal yapmaz ise yaramaz olduklarini

1 2
ARİF 12 Ekim 2018 09:19

akpartinin ve sayın cumhurbaşkanının esese sahip çıkacağına gönülden inanıyor ilk beldeiye seçimindede oylarımızı akpartiye vererek teşekkürümüzü etmiş oluruz,hörmetlerimle

20 9 Cevap Yaz
Marmara kazim 12 Ekim 2018 09:12

Bir vatandas olarak devletin parasini borclu kuluplere harcamasini istemiyorum.Kim yaptiysa borcuda bi zahmet odesin

7 17 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi