Eskişehirspor için o isme büyük destek geldi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor için o isme büyük destek geldi
A
a

Eskişehirspor'da başkan arayışları yerini artık Sinan Özeçoğlu'nu ikna turlarına bıraktı. Özeçoğlu'na destek her geçen gün artmaya devam ediyor. Son olarak Boğazın Kırmızı Şimşekleri Derneği bir destek bildirisi yayınladı.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor başkanını ararken Sinan Özeçoğlu'na destekler gelmeye devam ediyor. Özeçoğlu'nun başkan olması durumunda birçok kişi ve şirket loca alacaklarını açıklarken bir son dakika desteği de Boğazın Kırmızı Şimşekleri Derneği'nden geldi. Derken "200 üyemiz ve 60 civarında Eskişehirspor kongre delegemizle Sinan Özeçoğlu'na destek veriyoruz" açıklaması yaptı.

İşte Boğazın Kırmızı Şimşekleri Derneği'nin açıklaması

ÇARE SİNAN ÖZEÇOĞLU

Eskişehirspor tarihinin en kötü günlerini yaşarken, kentimizin ileri gelenlerin sessizliği ve bu kötü günlerde kayıtsız kalması hepimizi büyük üzüntü içinde bırakmıştır.

Son dönemde kulüp yönetimine gelen başkan ve yönetim kurulu üyelerimiz tüm iyi niyetli çalışmalarına rağmen kulübümüzün içinde bulunduğu borç batağının ortaya çıkardığı sorunlardan kurtulmayı başaramamışlardır. Bu yönetim kurulu üyeleri ve başkanlarımız görevde bulundukları süre içersinde bir çok köklü kent takımı gibi Eskişehirspor’ın da yok olmasını engellemek gibi ulvi bir görevi başarmışlardır. Kendilerine bu hizmetlerinden dolayı dernek yönetimimiz, üyelerimiz ve tüm Eskişehirspor camiası adına teşekkür ediyoruz.

Yaklaşmakta olan olağanüstü kongre sürecinde Eskişehirspor’un yaşaması ve yeniden eski görkemli günlerine dönmesi adına çalışmalar yapabilecek, kaynaklar sağlayabilecek hiçbir ciddi aday ortaya çıkmamıştır. 1. Lig’e düştükten sonra kulüp yönetiminde en makul ve mantıklı çalışmaları yapan, ancak kısa sürede görevi bırakmak zorunda kalan sayın SİNAN ÖZEÇOĞLU tüm camianın umudu olarak ortaya çıkmıştır. Bazı oda başkanlarımızın, iş insanlarımızın ve esnafımızın destek verdiği, Eskişehirspor sevdalılarının da gönülden istedikleri SİNAN ÖZEÇOĞLU başkanımızın yeniden göreve talip olmasını BOĞAZIN KIRMIZI ŞİMŞEKLERİ DERNEĞİ olarak biz de gönülden arzuluyor ve destekliyoruz. Yaklaşık 200 üyemiz ve 60 civarında Eskişehirspor kongre delegemiz ile SİNAN ÖZEÇOĞLU’na tam destek veriyor ve yönetimi alması durumunda dernek olarak elimizden gelen tüm desteği vermeye devam edeceğimizi de kamuoyuna beyan ediyoruz.

Bu vesile tüm Eskişehir ve Eskişehirspor derneklerini SİNAN ÖZEÇOĞLU’na destek olmaya davet ediyoruz. Eskişehir’de faaliyet gösteren tüm meslek odalarını, ticaret odasını, sanayi odasını, işinsanlarımızı ve esnafımızı da SİNAN ÖZEÇOĞLU’na destek olmaya davet ediyoruz. Ayrıca Kentimizi yöneten seçilmiş ve atanmışlarımız ile kulübümüze hizmet etmiş eski yönetici ve başkanlarımızı da SİNAN ÖZEÇOĞLU’nun etrafında birleşmeye ve kendisine destek olmaya davet ediyoruz…

ÇARE SİNAN ÖZEÇOĞLU
YAŞASIN ESKİŞEHİRSPOR!
Kaynak : www.anadolugazetesi.com
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Dik Duruş 12 Ekim 2019 23:31

Hani bir gurup vardı borçları siliyodu vs

0 0 Cevap Yaz
erolll 12 Ekim 2019 10:19

:) herkez destekliyor .sinan başkanı..ama hep laf..para yok...anlaşıldı sinan başkanında kalemini kırdılar...parasını harcatıp eskişehirden silecekler :)

0 1 Cevap Yaz
Reis 12 Ekim 2019 02:01

Bu sinan başkan olmaz herkes reklam yapıyor diyordunuz en büyük reklamı sinan yaptı ayrıca Başkan olsa bile ilk yarıyı çıkaramaz geçmişte gördük 2 ayda kaçtı çünkü sinan toplumsal bir yapıyı götürecek yapıya beceriye sahip birisi değil

0 0 Cevap Yaz
Azem 12 Ekim 2019 01:42

Hala birileri maddi krizin boyutlarını göremiyor. Takım can çekişiyor Birileride destek diye laf ebeliği yapıyor.Sinan bey daha evvel başkanlık yaptı o zaman neredeydiniz diye sorarlar adama .Durum acil bu nedenle ben başkan olmak istemiyorum diye 40 sefer söyleyen Sinan bey ne ile karşılaşacağını biliyor bu nedenle başkan olmak istemiyorum.Bırakın bir grup gelmiş hem adayız diyor hem paramız var diyor .Hala lafla peynir gemisi yürütülmeye çalışıyorlar. Bırakın bu yeni gruba para neredeymiş görürsünüz. Hiç olmazsa para harcamaya geldik diyenlere evet deyiniz .Bu kulübü yiyen lere değil bu kulübü bu durumlara değil para harcamaya bu kulübü 70li yıllardaki gibi Şahladırmaya geliyoruz diyenleri görmezse geliyorsanız.Yazıklar olsun demekten başka sözüm yok.Sonuna kadar EŞ EŞ LİYİM

0 1 Cevap Yaz
ESES 1965 11 Ekim 2019 22:18

ÇARE Diri, Mesut, Halil ve ekibinden 180 milyonun hesabını sormak.

0 3 Cevap Yaz
ESES 1965 11 Ekim 2019 22:08

Diri ve ekibi çok laf yapıyor ama para lafı yok. Hayırdır Paris turlarından arda birşey kalmadımı ?????

0 2 Cevap Yaz
Es-es 11 Ekim 2019 15:28

Gereken maddi destek laf cok para yok

0 5 Cevap Yaz
pompeo 11 Ekim 2019 13:16

cokk büyük destek aga ....

2 2 Cevap Yaz
Halit Şengel 11 Ekim 2019 11:09

Bende beklerdimki bu yazı ile birlikte sayın Başkan Orhan beyden verebilecekleri meblayıda belirtselerdi şu anki durumda bazı Eskişehir Spor sevdalılarını ateşliye bilirdi. Belkide bir ilk olurlardı herşey konuşmalardan ileriye gidemiyor. Bu hareket hem Sinan beyi Hemde camiayı hareketlendirir kanısındayım.

2 7 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi