Eskişehirspor için kritik gün yarın

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor için kritik gün yarın
A
a

Eskişehirspor için kritik gün yarın. Eğer Pinto ödeme planını kabul ederse küme düşme tehlikesi geçmiş olacak. Eğer kabul etmez ise Es Es küme düşme ile baş başa kalacak. Eskişehirspor yönetimi Pinto’nun ödeme planını kabul etmeye sıcak baktığını belirtti.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi

Eskişehirspor haberleri

Kabul edecek mi?
Eskişehirspor için kritik gün yarın. Sebastian Pinto yüzünden küme düşme tehlikesi ile karşı karşıya kalan Kırmızı Şimşekler, Şilili futbolcuya ödeme yapamadı. 30 günlük süresi dolan bu dosya için Eskişehirspor yönetimi, Pinto’ya ödeme planı göndermişti. Pinto’nun buna ilk başta sıcak baktığı öğrenildi. Şilili oyuncu eğer ödeme planını kabul ederse Es Es küme düşme tehlikesini atlatmış olacak. Eğer kabul edilmezse Kırmızı Şimşekler küme düşecek.

11 Mayıs’ta toplanacaklar
Eskişehirspor’da ayrıca takım toplanma tarihi olarak 11 Mayıs olarak belirlenmişti. Şu an için evlerinde çalışmak zorunda kalan Siyah Kırmızılı futbolcular, 10 Mayıs’ta özel izinle Eskişehir’e gelecek. Futbolcular daha sonra koronavirüs testinden geçecek. Haziran ayının ikinci haftasında ligleri başlatmayı düşünen TFF aksi bir karar alırsa, Eskişehirspor’da izinler bir kez daha uzatılacak.
 
Kaynak : Ahmet Deniz Canoruç / Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Sonuç mu? 5 Mayıs 2020 02:09

Ne dediysek kabül etmedi.Tamamını istedi. Biz de ödeme planımızı geri çektik.Büyük ihtimalle sonuçta böyle bir açıklama yapılacak.

0 1 Cevap Yaz
EKREM DOGRU 4 Mayıs 2020 20:20

HANGI PLAN YAA!!! ADAM BIR HAFTA ONCE ,KABUL ETMIYORUM DEDI,DUSUP YENIDEN YAPILANIM DA ......... HANGI PARAYLA?????

0 3 Cevap Yaz
Selçuk Kaya 4 Mayıs 2020 16:43

Ödeme yapmayın..... Düşüp yeniden yapılanalim

0 3 Cevap Yaz
ahmet cengiz

Bu kadar düşmüşken yeni takım kurulsun. Anonim şirket olsun. Şu andaki eskişehirspor dahada düşerse altarnatif olsun. Bir şehrin 2 takımı olmasının hiç bir zararı olmaz. Transfer için hareket sahası olur. Birbirine alt yapı olur.

0 0
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi