Eskişehirspor için kritik düello

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor için kritik düello
A
a

Yarın oynanacak olan Elazıspor-Eskişehirspor karşılaşmasında teknik direktörlerin düellosu yaşanacak. Es Es’in patronu Emre Özbayer’in ise puan planı hazır! Elazığ’dan puanla döneceğine inanıyor.

Sütiş Eskişehir
TFF 3. Lig’in 15’inci haftasında yarın Elazığspor ile Eskişehirspor karşı karşıya gelecek. Saat 14.00’de başlayacak olan mücadelede teknik direktörlerin puan için planları maçı daha da zevkli hale getirecek. Sezon başında Es Es’in teknik direktörü olan ancak Siyah Kırmızılı ekipte 5 maçta 1 puan alan Cüneyt Biçer, şimdi Elazığ’ın başarısı için ter döküyor. Es Es’i oldukça yakından tanıyan Biçer tüm planlarını buna göre yapıyor.

ÖZBAYER PLANINI HAZIRLADI
Özellikle son oynanan Kütahyaspor maçında galibiyeti kaçıran, üstüne bu maçtan puansız ayrılan Eskişehirspor, Elazığ maçında sürpriz peşinde olacak. Eskişehirspor Teknik Direktörü Emre Özbayer ise bu maç için planını hazırladı. Son haftalarda oynattığı güzel futbolun ne yazık ki karşılığını alamayan Özbayer, Elazıp’dan puan ya da puanlarla döneceklerine inanıyor.

SON DEPLASMANA ÇIKIYORUZ
Es Es ilk yarının son deplasmanına yarın çıkacak. Şimşekler, geride kalan 7 deplasman maçında 1 galibiyet, 2 beraberlik elde ederken, rakiplerine 4 kez mağlup oldu. Kırmızı Şimşekler tek deplasman galibiyetini Kelkit Belediyespor’a karşı aldı. Şile Yıldızspor ve Çatalca Belediyespor deplasmanlarından 1’er puanla dönen Es Es, Belediye Derincespor, Karaköprü, Amasyaspor ve Yeni Mersin İdmanyurdu’na mağlup olmaktan kurtulamadı.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Redkit 10 Aralık 2022 23:28

Deplasmanda 1 puan iyidir

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi