Eskişehirspor için kritik 2 gün!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor için kritik 2 gün!
A
a

Eskişehirspor'da Yücel İldiz’in ayrılmasının ardından teknik direktör arayışına geçen Eskişehirspor’da Başkan Halil Ünal görüşmelere bugün başlıyor. Ünal’ın yeni teknik direktörü bu günya da en geç Perşembe gününe kadar netleştirmeyi hedefliyor.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor’da teknik direktör arayışı sürüyor. Alınan Balıkesirspor mağlubiyetinin ardından takımdan ayrılan Yücel İldiz’in yerine arayışlara başlayan Eskişehirspor’da başkan Halil Ünal İstanbul’a gitti. Ünal burada teknik direktör adaylarıyla görüşme yapacak ve bu işi bugün veya en geç Perşembe gününe kadar bitirecek.

Ayrıca Eskişehirspor Başkanvekili İsmail Ilgaz’da bu konu hakkında açıklamada bulundu. Ilgaz, “Başkan Halil Ünal İstanbul’da görüşmeler yapılıyor. Birkaç gün içerisinde hoca konusunu netleştiririz. Birebir görüştüğümüz şu ana kadar kimse yok. Ama isim oldukça fazla. Kalan 5 maçta bu sıkıntılı günleri atlatacak ve takımı kümede bırakacak bir hocayla anlaşacağız” dedi.

Ilgaz: Görüşmeler sürüyor

“Çarşamba günü olmasa dahi Perşembe günü bu iş bitmiş olur” diyen Ilgaz ayrıca Eskişehirli teknik direktörle de görüşme yaptıklarını belirtti. Teknik direktör konusunda ise Yılmaz Vural, Hakan Kutlu, Tugay Kerimoğlu, Erhan Altın ve Coşkun Demirbakan’ın isimleri gündeme gelmeye başladı. 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
M.Kemal Özharar 4 Nisan 2018 16:35

Yılmaz Vural hoca es esi bu durumdan kurtarabilecek hocadır kolay gelsin.

2 0 Cevap Yaz
Selçuk Kaya 4 Nisan 2018 13:35

Gerçekçi olunnn Demirören in direktifiyle hareket ediyor Halil Ünal

1 0 Cevap Yaz
Ali 4 Nisan 2018 09:04

Hocaya para vermeyin bu takım düştü. Hürriyet takımı yapsın ligde kalırlarsa prim verin kalamazlar da işte bi umut .yani boşa hocaya para vermeyin akıllı bi kimsede gelmez zaten

2 2 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi