Eskişehirspor için korkunç sonuç!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor için korkunç sonuç!
A
a

Eskişehirspor’da bir yandan puan kaybı yaşanırken futbolcularda ise özgüven kaybı devam ediyor. Siyah Kırmızılı futbolcular 5 haftadır galibiyet yüzü göremezken son 4 maçta ise gol sevinci dahi yaşayamadı.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehir'de düşüş sürüyor... Spor Toto 1. Lig’de küme düşmeme mücadelesi veren Eskişehirspor kötü bir dönemden geçiyor. Transfer yasağı nedeniyle altyapı oyuncularıyla ligde mücadele etmek zorunda kalan Kırmızı Şimşekler’in ligde 5 puanı bulunuyor. 17’nci sırada yer alan Es Es ligde son 5 haftada galibiyet yüzü göremiyor. Son olarak ligin 4’üncü haftasında Karabükspor’u mağlup etmeyi başaran Es Es oynadığı 5 karşılaşmadan 1 puan alabildi. 

Eskişehirspor, Karabükspor galibiyetinin ardından Denizlispor deplasmanından eli  boş döndü. Es Es bir hafta sonra sahasında Gazişehir Gaziantep ile 0-0 berabere kalırken, bir sonraki hafta Adana Demirspor’a mağlup oldu. Şimşekler 8’inci haftada Hatayspor’a evinde 3-0 mağlup oldu. Geçtiğimiz gün Altınordu deplasmanına çıkan Kırmızı Şimşekler, İzmir temsilcisine 2-0 mağlup olmaktan kurtulamadı. 

Tecrübe ve özgüven eksikliği

Son haftalarda kötü bir performans sergileyen Eskişehirspor’da futbolcuların özgüven kaybı yaşadığı göze çarpıyor. Özellikle deplasman maçlarında tutuk kalan Siyah Kırmızılı futbolcuların bu sorunu aşması gerekiyor. Tecrübe eksikliğinin yanına birde özgüven kaybının yaşanması Eskişehirspor Teknik Direktörü Fuat Çapa’nın da bir hayli canını sıkıyor. Şimşeklerin hafta boyunca toparlanıp İstanbul maçına özgüven depolayarak çıkması gerekiyor.

Altınordu - Eskişehirspor maçından kareler
Kaynak : Anadolu Gazetesi / AHMET DENİZ CANORUÇ
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Ramazan Gungor. 24 Ekim 2018 12:14

Takım biz taraftarı çok üzüyor.Mahalleden hali saha için top tepen adam toplasan bunlardan iyi oynar.Hicmi sivrilen.Takimi sırtlayan çıkmışsak.Hoca hicmi çalıştırmıyor.Oynayan oyuncular için aslında çok büyük bir ikramiye.Ama demekki alt takımlarımızda da torpilli ve kayıtmadı topçular oynuyormuş.

2 1 Cevap Yaz
İso 24 Ekim 2018 09:37

EsEs'de hiç Özgüven kalmamış 1 Galibiyeti var oda ilk haftalarda Karabük'den bugün oynasalar Karabüküde yenemezler yazık

0 2 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi