Eskişehirspor için kader haftası

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor için kader haftası
A
a

Eskişehirspor kulübüne Pinto, Sissoko, Bienvenu ve Toko yüzünden gelecek puan silme cezaları için geri sayım başladı. Eskişehirspor'a FİFA tarafından verilen ek süre 18 Eylül tarihinde sona eriyor

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor Kulübünün puan silme cezası ile karşı karşıya kaldığı kritik günler başladı.

ESKİŞEHİRSPOR İÇİN 18 PUAN CEZA YOLDA

Eskişehirspor kulübünün FİFA’da bulunan 11 dosya arasında yer alan ve alacakları ödenmediği için KAS sürecini başlatan 4 futbolcu yüzünden, 18 puan silme cezası gelebilir.

SON GÜN 18 EYLÜL
Günlerdir bu dosyalar üzerinde çalışan Eskişehirspor yönetimi, acil olarak 18 Eylül tarihine kadar Pinto, Sissoko, Bienvenu ve Toko gibi oyuncuların alacaklarını ödemek zorunda.

PİNTO YÜZÜNDEN 2 DÖNEM CEZA ALMIŞTIK
Geçmiş yönetim döneminde 2016 Aralık ayında alacakları ödenmediği için FİFA tarafından Pinto dosyası karara bağlanmış ve CAS sürecinde de gerekli itiraz ve ödemeler yapılmadığı için, Eskişehirspor kulübene 11 Temmuz 2017’de 2 dönemlik transfer cezası verilmişti. Pinto’nun alacağının 500 bin Avroya yakın olduğu biliniyor.

6 PUAN PİNTO’DAN
2 dönem transfer cezası aldığımız Pinto’nun, alacakları ödenmediği taktirde, bu oyuncu yüzünden kulübe ayıca 6 puan silme cezası gelecek.

BİENVENU İÇİN SIRADA PUAN SİLME VAR
Bir önceki sezon devre arasında bir dönem transfer cezası aldığımız Bienvenu dosyasında ise, şimdi sırada puan silme cezası var. 325 bin Avro ve faizlerin ödenmemesi halinde, bu oyuncu yüzünden kulübe 6 puan silme cezası geleceği iddia ediliyor.

SİSSOKO İÇİN 6 PUAN
Ödemeleri yapılmadığı için Eskişehirspor kulübüne bir 6 puan silme cezası da, Sissoko yüzünden gelecek. 450 Bin Avro alacağı olduğu öğrenilen Sissoko için verilen süre de 18 Eylül de sona eriyor.

NZUZİ TOKO
Eskişehirspor Kulübünün puan silme cezası ile karşı karşıya olduğu diğer bir oyuncu ise, Toko, 300 bin Avro’nun üzerinde alacağı kalan oyuncunun parası ödenmediği taktirde, bu oyuncu için 3 puan silme cezası verileceği biliniyor.

ŞİMDİLİK 18 PUAN
Eskişehirspor yönetiminin, 18 Eylül tarihine kadar bu 4 futbolcunun parasını ödeyemediği taktirde 18 puan silme cezası alacak.

DİĞERLERİ SIRADA
Bu ödemelerin yapılması halinde ise, sırada diğer dosyalar var. Lawal, Funes Mori, Defederıco, Ben Khalifa ve Kulach gibi oyuncuların yanı sıra, Panathinakos, FSV Frankfurt, Clup Spot ve Viktoria gibi kulüplere ise yetiştirme bedelleri ödenmeyen futbolcuların dosyaları var.


 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Ali 14 Eylül 2017 08:15

Kapatın kulübü 1 senedir kafamızı beynimizi mafettiniz bi numara yok koskoca şehirde bu şehirden para kazanan zenginler nerede bu şehre fabrikalar kurmuş kuruluşlar nerde siyasiler nerede. bu kadar namı güzel taraftarı olan ünlü bir kulübün borcunu kapatıp yoluna koyamıyorsa kapatın bu kulübü ne bu ya..

0 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi