Eskişehirspor için kader birliği çağrısı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor için kader birliği çağrısı
A
a

Eskişehirspor Teknik Direktörü Mustafa Özer yeni sezon hazırlıkları kapsamında açıklamalarda bulundu. Sözleşme uzatmayan futbolculara seslenen Özer, “Gelin bir sezon daha kader birliği yapalım” diyerek herkesin Eskişehirspor’a sahip çıkmasını istedi

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor için çok büyük paralar lazım
Eskişehirspor haberi: Eskişehirspor’da Teknik Direktör Mustafa Özer yeni sezon öncesi açıklamalarda bulundu. FIFA’da ki dosyalar hakkında Radyo 1’e konuşan Özer, “ Kulübün çok büyük borçları var. FIFA’da sıkıntılı dosyalar var. Bizim işimiz saha içerisinde. Sadece arma aşkıyla mücadele eden bir yönetim kurulumuz var. Yönetimimiz bu sıkıntılı dosyalar ile mücadele ediyor. FIFA dosyalarının çözüme kavuşması için büyük paralara ihtiyaç var.  Eskişehir halkının Eskişehirspor’a sahip çıkması gerekiyor. Bu yönetime destek verilmesi gerekiyor” dedi. 

Avrupa Kupaları’nda oynarız
“Eskişehir kenti elbirliği yapıp Eskişehirspor’a destek verirse, bu takım beş sezon içinde değil Süper Lig, Avrupa Kupalarında bile oynar” diyen Özer ayrıca sözleşme uzatmayan oyunculara da seslendi. Özer, “Ekrem Kılıçarslan, Mevlüt Çelik, Alperen Kocabaş, Erdal Akdari, Tolga Yakut gibi oyuncuların sözleşmeleri sona erdi. Oyuncular şu an boşta ve yeniden anlaşmaya çalışıyoruz. Mehmet Özcan'ın alacağı ödendi ve şu an bizimle sözleşmesi devam ediyor. Ben buradan şu an boşta olan oyunculara seslenip, ‘bir sezon daha kader birliği yapalım’ çağrısı yapmak istiyorum” dedi.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Mehmet2626 20 Ağustos 2020 21:11

Eskişehirspor güzel bir kampanya başlatabir.Bunun reklamasyonunu yerel, ulusal, uluslarası medya, üzerinden, biĺborard, internet haber, afişlerle duyurarak Eskişehirspor resmi internet sitesi üzerinden sitesinden e ödeme ile Yurtiçi ve yurtdışındaki Eskişehir sporlu severden belli oranda kaynak sağnabilir.Örneğin 100.000 Eskişehirli sporsever en az 1000 TL ile kampayaya katılabilirse 100.000.000 TL gibi kullübe kaynak sağlanabilir. Eskişehirsporumuzu yine biz gönülden Esesli olanlar kurtaracağız.

4 0 Cevap Yaz
Eses 14 Ağustos 2020 19:26

Sen başta bedava çalışacağını açıkla ondan sonra öneri ve istekte bulun

3 0 Cevap Yaz
eses 14 Ağustos 2020 14:17

başkana ve yönetime soruyorum ESKİŞEHİR'Lİ TEKNİK ADAM YOKMU...... BİZİM PARALARIMIZI NEDEN BAŞKALARINA VERİYORSUNUZ.... BİZİM ARKADAŞLARIMIZ BÖYLE AÇIKLAMALAR YAPMAZ...

2 5 Cevap Yaz
eses 14 Ağustos 2020 12:56

hocam sen takımı çalıştır. sen geçen sene bu çocukları anlaşmıyorlar diye OYNATMADIN ŞİMDİ BU ÇOCUKLARA GELİN ANLAŞIN DİYORSUN KİMSE SANA İNANMAZ ARTIK...SEN BU ÇOCUKLARLA GEÇEN SENE KADER BİRLİĞİ YAPTIN MI DA BU SENE BUNU İSTİYORSUN....sanane kulübün borcundan ..paramı lazım sana açıklamalarda bulunuyorsun çok para lazım diye .BU KULÜBÜN BAŞKANI YÖNETİMİ YOK MU... SEN SADECE TAKIM ÇALIŞTIRIRSIN SENİN GÖREVİN BU .....

5 4 Cevap Yaz
Eses 14 Ağustos 2020 12:25

Hoca hayal kurma bu takım takımda bırakmadınızda gecen sezon arası operasyonunuzu yaptınız. Geldiğinden beri kac galibiyet kac puan başarısız sın bu lig sana büyük.

1 6 Cevap Yaz
Uk

Hocayla ne uğraşıyorsunuz ulan adam gitse ayyaşın sarhoşun eline düşer takım sallamayın işkembeden

1 2
vatandaş 14 Ağustos 2020 11:56

yönetim istifa!

2 10 Cevap Yaz
Esesli 14 Ağustos 2020 11:25

Yönetim derhâl istifa etmeli.... Topçuları elinden kaçırmak ve küme düşmek için özel çaba sarf ediyorlar hayret verici.

2 12 Cevap Yaz
bilek26 14 Ağustos 2020 11:02

İtalya olayından sonra da bu hocanın ve alt yapı hocalarının ve de bunları seçip takımların başına koyan yöneticilerin hepsinin istifa etmesi gerekir.

0 14 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi