Eskişehirspor için İzmir'e akın var!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor için İzmir'e akın var!
A
a

Eskişehirspor için diriliş maçı İzmir'de oynanacak. TFF 1. Lig 13.hafta maçında, pazar günü deplasmanda Altay ile karşılaşacak Eskişehirspor’u, taraftarları ve yönetim yalnız bırakmayacak.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberleri: Lig maratonunda her maçın final niteliği taşıdığı yarışta, yarın deplasmanda ege temsilcisi Altay ile karşılaşacak Siyah kırmızılıları, büyük taraftarı ve yeni yönetimi yalnız bırakmayacak. Deplasman seferi için hazırlıklara başlayan ve otobüs temin etmeye çalışan taraftarlar, Pazar günü saat 19.00’da oynanacak karşılaşma için şehirden otobüs desteği beklerken, Eskişehirspor yönetimi de tam kadro İzmir’de olmak için harekete geçti. Siyah kırmızılı takıma, destek vermek isteyen yönetim, toplu halde İzmir’e gidecek. Teknik kadro ve futbolcuların maddi olduğu kadar manevi desteğe de ihtiyacı olduğunu belirten yöneticiler, İzmir Menemen İlçe Stadında saat 19.00’da oynanacak karşılaşmada, taraftarlar ile birlikte tribünlerde yerini alacak. Diğer taraftan kendilerine ayrılan deplasman tribünü biletlerini, satışa çıkar çıkmaz tüketen taraftarların, ek bilet kontenjanı istediği ise karşılıksız kaldı.

Ege seferine hazırız

Eskişehirspor, Altay deplasmanına bugün saban 11.30’da takım otobüsü ile gidecek. Lig maratonunda haftayı sahasında aldığı Erzurumspor yenilgisi ile geride bırakan Siyah kırmızılılar, TFF 1. Lig 13.hafta maçında yarın deplasmanda saat 19.00’da Altay ile karşılaşacak. Teknik direktör Coşkun Demirbakan nezaretinde dün tesislerinde son antrenmanını yapan takım, antrenmanda Altay maçının taktik çalışmasını gerçekleştirdi. Antrenman sonrası tesislerinde kampa giren futbolcular, bugün sabah saat 11.30’da takım otobüsü ile İzmir’e giderek kampa girecek. Sportif sakat Sezgin Coşkun dışında ciddi bir eksiği olmayan takım, İzmir seferinden kayıpsız dönmek için kenetlendi. Milli maçlar öncesi Osmanlı ve Adana Demirspor galibiyeti ile çıkışa geçen ve geçtiğimiz haftayı ise, saha ve taraftarı önünde son dakika golü ile aldığı Erzurum yenilgisiyle geride bırakan Eskişehirspor, iç saha puan kaybını, deplasmanda telafi etmek istiyor. Altay’ın son haftalarda talihsiz yenilgiler aldığını fakat, rakibin ciddi bir takım olduğunu aktaran Teknik direktör Coşkun Demirbakan, her iki takım içinde zorlu bir maç olacağını belirterek, kazanan tarafın kendileri olacağını söyledi.
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Hektor 1 Aralık 2019 15:37

Bu acemi kalecilerle maç kazanmamız çok zor. . İnşallah bir mucize olur da kazanırız..Golcü diye İbrahim Halil Öner oynatılırsa bizi hiç bir mucize kurtaramaz.

0 1 Cevap Yaz
Hakan 30 Kasım 2019 12:17

İzmir hep puansız döneriz.Yıllardır tek puan alamadık.

0 3 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi