Eskişehirspor için İstanbul’da kritik zirveler

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor için İstanbul’da kritik zirveler
A
a

Eskişehirspor Kulüp Başkanı Erkan Koca dün İstanbul’a giderek kritik görüşmeler yaptı. Öncelikle 2. Lig ve 3.Lig Kulüpler Birliği Başkanlarıyla TFF’ye giden Koca bir kez daha küme düşmenin kaldırılması için girişimde bulundu. Koca akşam saatlerinde ise sponsorluk görüşmeleri gerçekleştirdi.

Sütiş Eskişehir
3. Lig’den amatör kümeye düşen Eskişehirspor’da camia küme düşmenin kaldırılmasını bekliyor. Küme düşmenin kaldırılması için büyük uğraşlar veren Eskişehirspor Başkanı Erkan Koca dün İstanbul’a gitti. 2.Lig ve 3.Lig kulüpleri tarafından oluşturulan Kulüpler Birliği’nin TFF’nin ziyaretine katılan Koca bir kez daha küme düşmenin kaldırılması yönünde görüşünü iletti. TFF’nin bu konuyu hala görüştüğü ve kulüplerin görüşlerini incelediği öğrenildi.

ERKAN KOCA YOĞUN MESAİ HARCIYOR

İstanbul’a giden Başkan Erkan Koca ayrıca sponsorluk görüşmesi gerçekleştirdi. Burada ismi paylaşılmayan bir şirketle görüşme yapan Koca’nın kulübe bir sponsor kazandırılarak maddi kaynak oluşturmak için yoğun bir mesai içinde olduğu öğrenildi. Firma ile yapılan görüşmelerde isim sponsorluğu konusunda girişimlerin olduğu sızan bilgiler arasında. Koca 5 Haziran Pazartesi günü de yaptığı görüşmeler hakkında kamuoyunu bilgilendirecek.

 
KULÜPLER BİRLİĞİ TOPLANTISINDAN SONUÇ ÇIKMADI

Kulüpler Birliği Vakfı, 22 Haziran’da yapılacak TFF Olağan Genel Kurulu gündemini görüştü. Yaklaşık 5 saat süren toplantının ardından herhangi bir açıklama yapılmayacağı belirtildi. Anadolu Ajansı’nın haberine göre, vakfın İstanbul’un Maslak semtinde bulunan Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Ali Koç’un ev sahipliği yaptığı toplantıya, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor ile diğer kulüp başkanları katıldı. Yaklaşık 5 saat süren toplantı sonunda basın mensuplarına herhangi bir açıklama yapılmayacağı belirtildi. Vakfın, gelecek hafta aynı gündemle yeniden toplanması bekleniyor. TFF, Ankara’da 22-23 Haziran’da olağan genel kurula giderek yeni başkan ve yönetim kurulunu belirleyecek.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
pompeo 3 Haziran 2023 20:11

yavv ... pontus küme düsmeyi kaldirtir mi ? ... herifler bizi bitirmek icin and ictiydi ...

0 1 Cevap Yaz
Esesli 3 Haziran 2023 14:23

Bi halt olmaz sizden, en iyisi kulübü kapatın gidin.

1 3 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi