Eskişehirspor için iktidara flaş çağrı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor için iktidara flaş çağrı!
A
a

CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, salgının yarattığı sosyal ve  ekonomik olumsuz koşullar nedeniyle bu yıl küme düşmenin kaldırılması çağrısında bulundu

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor haberiCHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, salgının yarattığı sosyal ve  ekonomik olumsuz koşullar nedeniyle bu yıl küme düşmenin kaldırılması çağrısında bulundu. Çakırözer, “Eskişehirspor’umuzun da içinde bulunduğu birçok takım ekonomik sıkıntılarının yanı sıra hem ligde kalma mücadelesi veriyor, hem de salgınla mücadele ediyor. Bu yıl bir kereye mahsus küme düşme kaldırılmalıdır. Kulüplere yönelik finansal yaptırımlar ertelenmelidir. Bu hem Eskişehir’imize, hem de anlı şanlı cefakar taraftarımız ile tüm Anadolu takımları için büyük moral olacaktır” dedi. Çakırözer, Eskişehir’deki iktidar ve muhalefet milletvekillerine küme düşmenin kaldırılması konusunda destek olmaları çağrısını da yaptı.

TÜM ESKİŞEHİR’E MORAL OLACAK
Eskişehirspor başta olmak üzere pek çok takım hem ekonomik sorunlar, hem de salgın nedeniyle zor dönemden geçerken CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, iktidara ve Türk Futbol Federasyonu yönetimine salgının yarattığı sosyal ve ekonomik olumsuz koşullar nedeniyle bu yıl küme düşmenin kaldırılması çağrısında bulundu. Çakırözer, “Eğer bizler Anadolu’da futbolun yaşamasını, Anadolu’da sporun yaygınlaşmasını istiyorsak bu yıl için küme düşmeyi kaldırılmalıyız. Bu hem futbolun yaşamasına katkı sağlayacak, hem de anlı şanlı muhteşem taraftarımıza, Eskişehirliye ve diğer Anadolu takımlarına moral olacaktır” dedi.

KÜME DÜŞME VE FİNANSAL YAPTIRIMLAR ERTELENMELİ
Anadolu takımlarının içinde bulunduğu ekonomik duruma dikkat çeken Çakırözer, “Dünyada örneği görülmemiş bir süreçten geçiyoruz. İnsanımızın mutluluğu, sağlığı için hizmet verecek kararları almalıyız. Anadolu yıldızımız Eskişehirspor’umuz başta olmak üzere, birçok takım ekonomik olarak zor durumdan geçmekte. Oyuncularının paralarını ödeyememekte, puan cezaları almakta. Şimdi bir de üzerine salgın bu takımlarımızı daha çok etkiledi. Salgın, deprem gibi olağanüstü durumlarda yönetmelik, kurallar yerini insani, vicdanı duygulara bırakabilir. Salgın döneminde bir kereye mahsus küme düşme kaldırılmalıdır. Kulüplere yönelik finansal yaptırımlar ertelenmeli” dedi.
 
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Bilek 26 'ya 6 Mayıs 2020 16:53

Birisi çıkıp boş laf ediyor , sizde hemen peşine düşüyorsunuz . Diyelimki düşme kaldırıldı sonra ne olacak Seneye gökten paramı yağacak . Zaten mevcut takım dağılacak transfer yasağıda var . Eeeeeeeeeeee ? Boş laf karın doyurmazzzzzz.......... Mani mani mani.........

0 1 Cevap Yaz
2626 6 Mayıs 2020 16:05

EsEs kimseye minnet etmesin.Haydan gelen suya gider.Kümede kalsa ne olacak.Averaj takımı olarak yine düşer. Kulup kendi ayakları üzerinde durmasını öğrenecek.EsEs de bu fazlasıyla var ama yönetici kurtarıcı bir lider yok çıkmadı.Eski başkan ve yöneticiler nerede hiç sesleri çıkmıyor.Bir araya gelseler takım kurtulurdu ama gelemiyorlar.güven bitmiş..Tek çare birbirini güvenen seven sayan insanların bir araya geldiği yeni bir kulup.

2 3 Cevap Yaz
Mevlüt ATAK 6 Mayıs 2020 12:32

sadece chp millet vekili olmaz ak partili vekillerde yapması lazım çağrıyı

2 5 Cevap Yaz
kamil çelebi 6 Mayıs 2020 03:53

İnatla düşürülmek istenen eskişehirspor. İnatla kurulmak istenmeyen yeni takım. Her gün kahrolan biz taraftarlar. Zaman gectikçe dahada kötüye giden durumlar. Zamanında bizi maçlara götüren abilerimizin Bizans takımlarının formalarıyla çekilmiş fotoğrafları. Neye ne tepki vereceğimizede şaşırdık. Herkes kendince haklı. Eskişehir ve sehrin sporuna katkıda bulunanlara teşekkürler.

0 5 Cevap Yaz
hamit 5 Mayıs 2020 21:48

Hadi oldu diyelim Seneye noolcak

1 2 Cevap Yaz
Selçuk Kaya 5 Mayıs 2020 19:49

Bunlar boş laflar...işimizi sağlama almak zorundayiz...yeni ,yeniden sağlam ekonomi, doğru yapılaşma ....

0 3 Cevap Yaz
bilek26 5 Mayıs 2020 17:38

güzel talep nerede iktidar m.vekilleri.

3 2 Cevap Yaz
EsEs26 5 Mayıs 2020 17:17

EsEs asla birilerinin minnetine muhtaç olmamalı.Düştüğü yerden kendisi ayağa kalkmalı. Başka türlü akıllanmayız.

0 3 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi