Eskişehirspor için güzel günler yakın!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor için güzel günler yakın!
A
a

Eskişehirspor Teknik Direktörü Emre Özbayer ve kurmayları Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Eskişehir Şubesi’nin misafiri oldu. Şube Başkanı Ahmet Bingöl, Özbayer ve ekibine başarı dilerken güzel günlerin yakın olduğunu söyledi

Sütiş Eskişehir
TÜFAD’ın misafiri oldular
Sezona Cüneyt Biçer önderliğinde başlayan ancak ligde adeta averaj takımı haline dönen Eskişehirspor ligin 6’ncı haftasında takımın başına Emre Özbayer’i getirmişti. Eskişehirli antrenör Özbayer, yardımcıları Oktay Arıkan ve Engin Yıldız ile birlikte Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Eskişehir Şubesi’nin misafiri oldu.

Eskişehirli antrenörün farkı
Ahmet Bingöl, “Gururluyuz keyifliyiz, Eskişehirspor’un uzun zamandır alamadığı galibiyetleri Eskişehirli teknik adamların döneminde alması da bizi onurlandırıyor. Hocamıza ziyareti için çok teşekkür ediyoruz. Eskişehirspor’un bugüne kadar yaptığı en büyük yanlışlardan biri kaybettiği şeyi kaybettiği yerde değil başka yerlerde aramasıydı, antrenörlük konusunda da bu özlemi dile getiriyorduk” dedi.

İki galibiyet yanıltmasın
İki galibiyetin yanıltmamasını isteyen Bingöl, “Ancak bu iki galibiyet, her şeyin süt liman devam edeceği anlamına gelmez, bundan sonra mağlubiyetler de olabilir, ancak her koşulda şehrin bu takıma ve hocaya sahip çıkması ve desteklemesi gerektiği gerekiyor, başarı böyle sağlanabilir. TÜFAD onların yuvası, bundan sonraki maçlarda size ve ekibinize başarılar diliyoruz” şeklinde konuştu.

Zamanla daha iyi olacağız
Eskişehirspor Teknik Direktörü Emre Özbayer ise “Biz buraya gelirken büyük bir camiaya geldiğimizi biliyorduk. Eskişehirspor bir marka biz bunu bilerek ve inanarak geldik, işimiz bitmedi süreç devam ediyor, bu bir giriş, gelişme ve sonuç olacak. Hedefimiz tek tek gitmek, bu süreçte sizlerin desteği çok çok önemli. Teknik adam, bulunduğu ekip kadar kuvvetlidir, bu gelişimi sağlayan ekibime, hocalarıma teşekkür ediyorum. Çocuklar çok genç, onların eksikleri hataları olacak, biz burada kaybetmemeye alışan bir yapıyı oluşturmak için elimizden geleni yapacağız. Eskişehir bunu başarabilir, herkesin desteği ile bu sorunlu zamanlardan çıkacağız”

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Gazi 6 Kasım 2022 04:59

Sayın Cumhurbaşkanımızın el atıp yarım buraktığı bir sorun hatırlamıyorum Eskişehirspor un son 5 10 yıldır kamu kudretinden yararlanmaktan aciz kaldığı aşikardır. Bu geçen dönemdeki yöneticilerin acizliğinden kaynaklanmaktadır. Eskişehirspor çıkışa geçmiştir ve geleceği parlaktır.

1 0 Cevap Yaz
Fatih 4 Kasım 2022 18:08

Sağa, sola yamulmayın.Mertce kurtulalım.Alnımızın akıyla ,şerefimizle.

0 2 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi