Eskişehirspor için güzel gelişme...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor için güzel gelişme...
A
a

Eskişehirspor Kulüp Başkanı Mehmet Şimşek ES TV’ye konuk olduğu 90+3 Programı’nda açıklamalarda bulundu. Loca satışı için kapı kapı dolaştıklarını söyleyen Şimşek önceliklerinin FIFA dosyası kapatmak olduğunu söyledi.

Sütiş Eskişehir
Yönetime geldikten sonra kısa sürede güzel işler yaptık. Forma sponsorluğu konusunu resmiyete kavuşturduk. Buğra Çağlıyan ve Tolga Yakut’u kadroda tutmayı başardık. Sözleşmesi bitenler ile görüşüyoruz. Tekliflerimizi sunduk geri dönüş bekliyoruz. Bolu kampı ayarlandı. Otobüsümüz bozulmuştu, onu tamir ettirdik. Kapı kapı dolaşıp loca satmaya çalışıyoruz. LED ekranlar konusunda çalışan arkadaşlarımız var.”

Zoruma giden şeyler oluyor
“Bizim çocuklar diye hitap ettiğimiz, bu şehrin çocukları olan futbolcular adeta Eskişehirspor’dan kaçıyorlar. 30 bin lira imza parasına gideni de gördüm, 400 bin lira yıllık maaş isteyeni de gördüm, ben bir daha Eskişehirspor’da oynamam diyeni de gördüm. Bunlara şahit olmak benim zoruma gidiyor. Futbol şehrinde 10-15 bin taraftarın önünde futbol oynamak varken, neden 50-60 bin nüfuslu bir ilçe takımına gidersin ben anlamıyorum.”

İkinci Çapa olmak istiyor
“Cem Karaca tercihinin en önemli sebebi futbolcuları tanıyor olması. Mustafa Özer zamanında yardımcı hocaydı. Ekibinde Erhan Albayrak gibi çok iyi bir isim var denildi. Sportif Direktörümüz de, yönetici arkadaşlarımız da Cem hoca konusunda olumlu bilgiler verdiler. Ben açıkçası hocayı pek tanımıyordum. İşin tamamen maddi kısmındaydım. Çok makul bir maaş talebinde bulundu. Bana ‘Ben buraya ikinci bir Fuat Çapa olmak için geldim. Canla başla çalışıp bu oyuncuları maçlara hazırlayacağım’ dedi.”

FIFA dosyası kapatacağız
“ETİ ile görüştük. Eti bu kulübün Allah var, en önemli destekçisi. Bu şehrin gururu olmaya devam ediyorlar. Kendi bütçelerine göre bir sponsorluk desteği sağlıyorlar. Keşke daha üst liglerde olsak da daha çok verseler. Firuzhan Kanatlı bize çok yakın davrandı. Sponsorluk gerçekleşirse bu para ile büyük bir FIFA dosyasından kurtulacağımızı anlattık. Güzel bir görüşme oldu. Eskişehirspor isminin önünde sponsorluk alabiliriz. Önceliğimiz dosya kapatmak.”

Kadroya güveneceğiz
“Elimizdeki kadroya güvenmek zorundayız. Ya transferi açıp, borca borç ekleyip daha da borçlanacağız. Ya da dosyalarla mücadele ederken kadroya güveneceğiz. Futbolcularımızın maaşlarını düzenli olarak ödemeye çalışacağız ki kafaları rahat olsun. Sportif başarı gelmezse icraatların bir anlamı yok. Dosyalar konusu aksarsa ceza gelir. Sportif başarısızlık gelirse bir çaresi var. Ocak ayında ara transfer dönemi var. Ocak ayına da umutlu girebilmen için dosyalar konusunda iyi seviyelere gelmiş olman gerekiyor. Dengeyi sağlamak zorundayız.”
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
es esli 24 Ağustos 2021 23:12

Hırsızlar nerede acikla baskan.90 tane dosya nasıl oldu

0 1 Cevap Yaz
D F aruk 20 Ağustos 2021 18:17

Otobüs bozuktu tamir ettirdik demesi bir başkan için ne kadar utanç verici

1 10 Cevap Yaz
pompeo 19 Ağustos 2021 19:21

zoruna gidiyormus .... anlayamiyormus ... cocuklar kötü siz iyisiniz ... öyle mi? dolmus parasi bile bulamayan, memleketine gitmek icin otobüs bilet parasini bile zor bir araya getiren, oturdugu evin kirasini bile karsilayamayan bizim cocuklari kimler bezdirdi ?... bu hallere nasil düstük? ... .. hic düsündün mü bunlari? ... olanlarin sebeplerini cok iyi biliyorsun da ... neyse ... Eskisehirspordan baska, kendi öz evlatlarini bu sekilde kaybeden bir futbol kulübü varmidir aceba?

1 10 Cevap Yaz
esesli 19 Ağustos 2021 17:35

kocaelispor gibi biraz alt liglerde takılacağız öncelikle borçlar kapatılacak. görünen o ondan sonra transfer yasağı kalkacak

0 9 Cevap Yaz
aslan tamer 19 Ağustos 2021 16:55

Eti Sarar Eskişehir Spor = ESES

12 1 Cevap Yaz
Halil Paragöz 19 Ağustos 2021 15:12

10 15 bin seyircinin önünde futbol oynamak karın doyurmuyor

5 21 Cevap Yaz
Davut

Git Başakşehir taraftarı ol.Para çok

14 5
Nokta 19 Ağustos 2021 14:54

Baskan kulübü soyanlari acikla

1 12 Cevap Yaz
Serkan 19 Ağustos 2021 13:16

EsEs taraftarı kadar çilekeşi yok.Helal olsun hala takımlarının arkasındalar.

7 7 Cevap Yaz
Pazarcı Refik 19 Ağustos 2021 10:13

Otobüsü tamir ettirmeyin başkan yeni bir Travego alın mevcut otobüs eskisehirspora yakismiyor

6 9 Cevap Yaz
messinin eniştesi 19 Ağustos 2021 10:09

"Ya transferi açıp, borca borç ekleyip daha da borçlanacağız. Ya da dosyalarla mücadele ederken kadroya güveneceğiz." bu söz bir yerden tanıdık geliyor. hatta bu sözün benzerini söyleyen yönetime, en sert eleştiriyi yapan kişinin siması da bu sayfa içerisinde.. kadere bak.

2 7 Cevap Yaz
Zippo 19 Ağustos 2021 10:00

Eti Eskişehirspor olsun yeterki kurtulalım şu kasaba takimlarindan

1 13 Cevap Yaz
Redkit 19 Ağustos 2021 09:56

Borca borç eklemeyelim futbolcuların ve personelin masini ödeyelim kalan paraylada dosya kapatalim

2 8 Cevap Yaz
Fatih 19 Ağustos 2021 09:56

ETİ gibi 3 tane daha olsa süper ligde olurduk.

5 6 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi