Eskişehirspor için flaş açıklama: Güzel haberlerim olacak!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor için flaş açıklama: Güzel haberlerim olacak!
A
a

Eskişehirspor’un altyapısına kazandırılan tesis için başrol oynayan AK Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan, ESGROUP’a özel açıklamalarda bulundu. Çalışkan, “Bugün Es Es’e para lazım ama gençler için de tesis gerekiyor. Bunu başardığımız için mutluyum ancak işim bitmedi. Kulübün kurtuluşu için çalışıyorum, yeni sürpriz görüşmelerim olacak” dedi

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor benim sevdam
AK Parti Eskişehir İl Başkanı Zihni Çalışkan, ESTV Genel Yayın Yönetmeni Şener Çetin ve Gazetemiz Spor Müdürü Ahmet Deniz Canoruç’un sorularını yanıtladı. Çalışkan şunları söyledi:
“Ben çocukluğumdan itibaren Eskişehirsporluyum. Benim ailemin tek takımı var Eskişehirspor. Biz bu sevdayla, sevgiyle büyüdük. Eskişehirsporla yoğruldu hamurumuz. Bunları siyaseten söylemiyorum, bizim sevdamız Es Es. Biz istiyoruz ki artık küçük çocukların gözünde gözyaşı olmasın sevinç olsun. Ben bunun için uğraşıyorum. Artık herkesin yüzünün gülmesini istiyoruz.”

Yarının gençleri için tesis lazım
“Gençlik ve Spor Bakanımız Eskişehirspor’a haziran ayında bir ziyarette bulunmuştu. Eskişehirspor’u çok seviyor sayın bakanımız. Eskişehir’in geçmişten gelen köklü geleneği ve başarıları da ihtiyaçlarımızı arz etme ve isteme imkanı doğurdu. Eskişehirspor birçok konuda eleştirilebilir, bugün para lazım ama yarının gençleri için tesis lazım. Bu kulüp altyapıdan yetiştirdiği oyuncularla ciddi sporcular yetiştirdi ve para kazandı. Bunların bir daha olması için kökten bir oluşum içerisindeyiz.”

Halı sahadan para kazanabilirler 
“Yapılacak olan altyapı tesislerinde, giyinme-soyunma odaları, sosyal tesisler, yatakhaneler, oyun yerleri ve yemekhaneler olacak. Kulübe gelir getirecek 2 halı saha kazandıracağız. Altyapı oyuncuları bu halı sahaları kullandıktan sonra boş zamanlarda bu halı sahalar kiralanabilir ve böylelikle Es Es’e gelir sağlanır. Günün koşullarına uygun Eskişehirspor’a modern bir tesis kazandıracağız. Rakamsal değeri de KVD hariç 60 milyon 800 bin lira değerindedir. Eskişehir ve Eskişehirspor’umuza hayırlı uğurlu olsun. Öncelikle sayın Cumhurbaşkanımıza, Spor Bakanımıza, Eskişehir milletvekillerine ve valimize çok teşekkür ediyorum.”

Siyasi bir beklentim yok
“Eskişehir bizim sevdamız. Dün de böyle oldu, bugün de böyle oldu yarın da böyle olacak. Eskişehirspor’a desteğimiz devam edecek. Buraya hangi bakan gelirse gelsin, Eskişehirspor için yardım istiyorum. Çaba sarf ediyorum, kimle görüşsem kimle konuşsam bu kulüp için bir şeyler yapmaya çalışıyorum. Böyle yapmaya da devam edeceğim. Siyasi hiçbir çıkarım yok. Bir sonuç çıkarsın diye de yapmıyorum bunları. Böyle beklentim olsa 2008-2009 yılında bir sonuç ortaya çıkardı.”

ETİ ile görüşme yapacağız
“Ben diğer siyasi aktörlere de seslenmek istiyorum. Herkes elinden gelenin fazlasını yapmalı. Bu kulübün kurtulması için başka girişimlerim de olacak. Bunlara devam edeceğim. Eskişehir’imizi yıllardır sırtlayan bir ETİ var. ETİ’nin forma reklamlarına ilişkin, belki bu anlamda tarafların birbirine anlatamadıkları ve iletemedikleri şeyler vardır. Buna çözüm üretebileceğimize inanıyorum. Bunun için bir girişim arzuluyorum.”

Firüzhan beyin katkısı önemli
“Firüzhan beyin Trabzonspor dosyasının kapatılması için 2 milyonluk katkısını da önemsiyorum. Buna ilişkin rakamın arttırılması için umudum da var. Görüşmelerimizi yapacağız, sonuç aldıklarımızı kamuoyuyla paylaşacağız. ETİ, Eskişehir’in en değerli markalarından bir tanesi. Diğer değerli markaları da ziyaret edeceğiz, onlarla da görüşeceğiz. Eskişehirspor’un kurtuluşu için onlara durumu aktaracağız.”

Bir başlangıç olsun
“Bu sorunlar inşallah yavaş yavaş çözülecek. Bu anlamda bu yaşanan gelişmeler bir başlangıç olur. Umut ediyoruz ki artık sportif başarılar da gelir. Trabzonspor dosyasının çözülmesi için herkesin başını ağrıtıyorum. Umut ediyorum bir yerde kırılma noktası olur. Bir kısım ödeme yapılıyor, bu ödeme sonucunda muvafakat verilmesini istiyorum. Bunda başarılı olamadık, ama Trabzonspor kulübü de kendi camiası tarafından baskı görüyor. Hep beraber para toplamaya çalışıyoruz. Kulüp başkanımız da ciddi girişimlerde bulunuyor. Eyüpspor ve 1. Lig kulüplerinden yardımlar geliyor.”

Söz aldığım kişiler var
“Benim de para konusunda söz aldıklarım var. Son kısma herkes talip. Yardım kişilerin, yardım etmelerini bekleyen arkadaşlarım var. Eğer o yardımlar geldiği takdirde söz aldığım arkadaşlar ciddi destek verecekler. Ben bu paranın toplanıp, transfer tahtasının açılacağına inanıyorum. Eskişehirspor taraftarının içi rahat olsun elimden gelenin fazlasını yapacağım. Daha işimiz bitmedi, bu kulübe sahip çıkmaya devam edeceğiz.”

Yönetimin başarısız olmasını isteyenler var
“Eskişehirspor’a olan güven sorunu en büyük engel. Bu güven sorununu ortadan kaldırmak için uğraşıyorum. Benim sahada gördüğüm en büyük sorun bu. Herkes para toplanma konusunda sonu bekliyor. Bir de şunu görüyorum. Yönetimin başarısız olmasını bekleyenler var. Bu yönetim gitsin, kulüp bize kalsın diyenler var. Netice de Eskişehirspor burası. Yönetim de başarısız olunca kulüp de düşüyor. Mevcut yönetim aday çıktı da mı aday olduklarını açıkladı. Hayır, kimse çıkmadı diye aday oldular. Eskişehirspor sahipsiz kalmasın diye talip oldular.”

Küskünlükleri bitireceğiz
“İsim sponsorluğu konusunda bakanlık düzeyinde bir girişimim var. Ama önceliğimiz, kendi markalarımız olacak. Bunun için önümüzdeki hafta girişimlerim ve görüşmelerim olacak. Kendi içimizde çözelim istiyorum bu isim sponsorluğu konusunu. Eskişehir’in çok önemli markaları var. Bunlar neden Eskişehirspor’a sponsor olmasın ki. Kendimiz kendimize ilaç olalım istiyorum. Geçmişteki küskünlüklerin yaşandığı firmalarla da görüşeceğim. Bu küskünlüklerin kaldırılması için uğraşacağım. Ben sonuç alacağım. Eskişehirspor taraftarına önümüzdeki haftalarda inşallah güzel haberler vereceğiz.”

 
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Mahmut 22 Ekim 2022 09:52

Bizi eleyen Muşspor kupadan elendi.Duyurulur.

0 0 Cevap Yaz
Nail AKBULUT 22 Ekim 2022 01:29

Şimdiye kadar neredeydiniz? ESES alt lig'e düşünce mi aklınız başınıza geldi?

0 0 Cevap Yaz
Salih keskin 22 Ekim 2022 00:29

Çiftelerli diyelim ki seçim için yapıyor peki bu ak parti bu takımı süper lige çıkartıp sıfır km. Tesisleriyle borçsuz bir şekilde bu şehre teslim etmedi mi ?Biz ise takımı soydurduk ve soyanların peşine bile düşemedik.Peki seçim varda 23 yıldır belediyeyi yönetene seçim yok mu ?

0 0 Cevap Yaz
sse 21 Ekim 2022 20:48

"bir yerden para bekliyorum, ayarlayacağız. kıfsmet." Acele etmeyin olur mu

0 0 Cevap Yaz
Ali 21 Ekim 2022 18:02

Başkan sen fotoğraf çektirirsin iş yapmazsın meydanlarda bunun hesabıni soracağız size

0 0 Cevap Yaz
Mustafa Kurtoğlu 21 Ekim 2022 17:20

Şimdi mi aklınız başınıza geldi. Tabi seçim geliyor paraşütsuz düşerken neredeydiniz

0 0 Cevap Yaz
İsmail Nediyeyimki 21 Ekim 2022 15:45

Günaydın

0 0 Cevap Yaz
Orhan 21 Ekim 2022 15:41

Diğer partiler için de seçim geliyor onları tutanmı var yapsınlar yardımları

0 0 Cevap Yaz
Zippo 21 Ekim 2022 14:48

Yardım yapanlarada karşı olmaya başladık anlamıyorum hem Eskişehirspor yaşasın istiyoruz bırakın yardım gelsinde nerden gelirse gelsin yeterki borçlar kapansin

0 1 Cevap Yaz
Fatih 21 Ekim 2022 13:26

EsEs için çalışan,gayret eden kim varsa şimdiden teşekkür ediyoruz.

0 0 Cevap Yaz
Çiftelerli 21 Ekim 2022 11:33

Seçim geliyor onun için çaban eses aşkı için değil

16 27 Cevap Yaz
Kani

No olursa olsun. Es Es kurtulsun önce.

0 0
ESES26

senin dediğin olsun amatöre düşelim o zaman

0 0
Altay Ergin

Seçim sadece ona mı geliyor. Prim yapmak isteyen yardım etsin. Gram destek vermeyen büyükşehir belediyesine neden çemkirmiyorsun

0 1
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi