Eskişehirspor için Erdoğan talimat verdi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor için Erdoğan talimat verdi
A
a

Eskişehirspor maddi sıkıntılar içinde boğulurken bu iddia biraz olsun camiayı umutlandırdı.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberleri

Eskişehirsporluları umutlandıran iddia geldi. Bursasporluyuz.org’un haberine göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan‘ın transfer yasakları bulunan Bursaspor, Eskişehirspor ve Sakaryaspor‘un durumlarının bir an önce düzeltin talimatı ile harekete geçen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Sakaryaspor yönetimi ile birlikte dün Ankara‘ya gitti. Bu talimatın ardından Bursaspor Kulübü Başkanı Mesut Mestan‘ın Ankara‘dan beklediği vergi yapılandırması konusunda müjdeli haberin gelmesi bekleniyor.


 
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Davut 25 Ağustos 2019 12:57

Elbette şu zor durumdan çıkmak için yardım yapılmalı..En azından borçların yapılandırlmasında yardımcı olmalılar.Ama....EsEs kendi ayakları üzerinde durmalı.Koskoca EsEs borç değil çok kar etmeliydi.Amatör işi bilyenlerler biraz da EsEs ten önce kesesini düşünenlenler bu duruma getirdi.Kendi ayakları üzerinde duramayan zamanla biter.Bu bir kanun .Taşıma suyla değirmen dönmez vesselam.

0 4 Cevap Yaz
Kazım 25 Ağustos 2019 09:00

Buyukersen gitmeden eses duzelmez

8 8 Cevap Yaz
Tuesta72 24 Ağustos 2019 20:21

Bu takim evladım diyen ve bu potansiyeli kullanan kendi lehine insanların ele ne düşmesin bu takim...Ben bu takımın alt yapısında oynadım rahmetli Hatay Sarkarak döneminde gazetelerde bile resimlerinintopladim sevdim...Artık profesyonel yönetim lazım kurumsal olmalı derneklikten çıkmalı yoksa yi yeni çok olur iyi aksamlar

1 6 Cevap Yaz
Harami 24 Ağustos 2019 16:15

Adres vert brooo

0 2 Cevap Yaz
tabi tabi 24 Ağustos 2019 13:45

LED pano müjdesi gibidir. Gelmez ayın son çarşambası :D

6 25 Cevap Yaz
EsEs 24 Ağustos 2019 13:30

Yazmayın bu tür şeyleri..İnsanlar farklı anlıyor.Sanki borçları ödeyeceklermiş gibi algılanıyor.

7 22 Cevap Yaz
Harami 24 Ağustos 2019 13:29

Osman Taş Bey ve yönetim alın randevu hemen gidin sizde. Bir kolaylıklar yapılacaksa ancak oradan yapılır, yerel yönetimler veya yerel ne varsa onlardan bu sefer birşey çıkmayacak. En azından Başkanlık belki bankalara giden temliklerin FIFA dosyalarına yönlendirilmesi veya ne bileyim farklı kaynaklardan ödeme yapılması tarzında biraz da olsa çare bulabilirler, yasağın kaldırılmasından ziyade bize finansal destek lazım öncelikli olarak.

8 13 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi