Eskişehirspor için en zor sezon başlıyor!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor için en zor sezon başlıyor!
A
a

Eskişehirspor 3. Lig’deki ilk maçına yarın çıkacak. Siyah Kırmızılı ekip ligin ilk haftasında deplasmanda Belediye Derincespor ile karşılaşacak. Mücadele saat 17.00’de başlayacak.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Geçtiğimiz sezon 2. Lig’den düşen Eskişehirspor 2022-2023 sezonunda TFF 3. Lig’de mücadele edecek. Kırmızı Şimşekler, 3. Lig serüveni öncesi çalışmalarına 20 Temmuz’da başlamıştı ve takımın başına Cüneyt Biçer’i getirmişti. 5 hazırlık maçı yapan Siyah-Kırmızılı takım 2 galibiyet, 1 beraberlik, 2 de mağlubiyet aldı. Lig öncesi hazırlıklarını tamamlayan Şimşekler ilk sınavına yarın çıkacak. 
 
Yaşam mücadelesi veriyoruz
Yaşam mücadelesi veren Eskişehirspor’u bu sezon da kuşkusuz zor bir sezon bekliyor. Kırmızı Şimşekler, 2019 yılından bu yana ne yazık ki transfer yasağını kaldıramıyor ve kadrosunu güçlendiremiyor. Altyapıdan yetiştirdiği futbolcularla mücadele edecek olan Eskişehirspor’un kuşkusuz bu sezon ki hedefi kümede kalmak olacak. Takım, lige iyi bir başlangıç yapmayı istiyor. 
 
Maç Derince’de
Salı gününden itibaren Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’nde Teknik Direktör Cüneyt Biçer ve ekibi yönetiminde Belediye Derince maçının çalışmalarını yapan takım, bugün karayoluyla Kocaeli’ye gidip konaklayacağı otelde maç saatini bekleyecek. Belediye Derincespor-Eskişehirspor maçı Pazar günü saat 17.00’de oynanacak. Maç Belediye Derince Doğal Çim Stadyumu’nda oynanacak.
Kaynak : Ahmet Deniz Canoruç
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Dobaz 3 Eylül 2022 11:49

Beraberlikle başlasak fena olmaz

3 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi