Eskişehirspor için dört bir koldan çalışıyorlar!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor için dört bir koldan çalışıyorlar!
A
a

Ocak ayında transfer cezasını ortadan kaldırmak isteyen Eskişehirspor’da yönetimin yanı sıra futbolcular, teknik heyet yoğun bir uğraş içine girdi. Samet Aybaba ve Güven Sabaz’ın ardından Serdar Özkan ile Dede’den de imza alındı. Yönetim ocak ayına kadar tüm imzaları alarak imkansızı başarmak istiyor

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi

ESKİŞEHİRSPOR'DA GÖZLER OCAK AYINDA

Ocak ayında transfer tahtasını açmak isteyen Eskişehirspor’da yoğun bir mesai devam ediyor. İstanbul’da bulunan Başkan Halil Ünal, alacaklı olan birçok isimle görüşmelerini sürdürürken, Eskişehir’de ise başta Sezgin Coşkun olmak üzere deneyimli futbolcular eski takım arkadaşlarıyla görüşmeler yapıyor. Hatta geçtiğimiz gün Sezgin Coşkun, eski takım arkadaşları Serdar Özkan ve Dede ile görüşerek imza vermelerini sağlamıştı.

HERKES MESAİDE

70’i aşkın oyuncunun imza vermesi gerekirken yönetim bu mucizeyi başararak ocak ayında transferi açmak istiyor. Eskişehirspor Teknik Direktörü Fuat Çapa’da ikna turlarına katılan bir diğer isim. İcra kurulu ise yiyecek erzağın bulunması yönünde durmadan çalışmalarını sürdürüyor. Kısacası kulübün yaşaması için başkanından, futbolcusuna, teknik direktörün taraftarına herkes dört bir koldan çalışıyor. 

 
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
viktor en büyük hügo 17 Kasım 2018 11:55

enfilasyonla topyekün mücadele etmemiz hökümetimizin yanında olmamız lazım.

3 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi